Pokemon GO saavutti jälleen uuden merkkipaalun – Maapallo kierretty yli 200 000 kertaa!

Niantic ilmoitti ylittäneensä uuden merkkipaalun latausten määrässä. Pelaajat ovat taivaltaneet kiitettävän määrän kilometrejä appi taskuissaan.

01.03.2017

Mobiilialustoille viime kesänä räjähtänyt taskumonsteripeli Pokemon GO saavutti jälleen uuden merkkipaalun, ainakin mikäli on pelisivusto Gaming Boltia uskominen. Pelistudio Niantic ilmoitti Googlen järjestämässä ohjelmistokehittäjien tapahtumassa, että Pokemon GOta on nyt ladattu yli 650 miljoonaa kertaa. Tässä on valtava nousu sitten viime syyskuuhun, jolloin Niantic kertoi ylittäneensä puolen miljardin latauksen rajapyykin. Latauspiikkiin lienee syynä peliin vastikään lisätyt 80 uutta pokemonia pelisarjan toisesta sukupolvesta, eli Pokemon Goldista ja Silveristä.

Toinen järjetön Nianticin ilmoittama luku oli kaikkien pelaajien yhteensä kävelemä kilometrimäärä, joka on yhteensä 8,7 miljardia kilometriä. Pokemoninmetsästäjät ovat siis kävelleet kollektiivisesti maapallon ympäri noin 217 500 kertaa.

Samassa tapahtumassa Niantic ilmoitti suunnitelmistaan pitää peli freesinä sisältöpäivitysten muodossa, joten toivokaamme kaikki, että Nianticin kehittäjät saavat koodinsa viimein sellaiseen asentoon, että pelaaja-vastaan-pelaaja -taistelut saataisiin käyntiin, puhumattakaan pokemonien vaihtelusta pelaajien kesken.

Lisää luettavaa