Poikkeuksellisen etevä 6-vuotias huijasi vanhempiaan törsätäkseen peliostoksiin – lue ovela koiruus

Mobiilipelit ja nettiostot ovat asioita, jotka saavat varmasti nykyvanhemmat varpailleen.

Lapset saavat kännykän aina vain aiemmin ja aiemmin, mikä johtaa sovelluksien sisäisten ostojen kanssa jatkuviin ongelmiin. Apple, Google ja Amazon joutuvat vuosittain maksamaan miljoonia euroja palautuksia suuttuneille vanhemmille, minkä lisäksi luonnollisesti myös perheet joutuvat usein kärsimään.

Kyseessä on melkoinen soppa, jota on viime aikoina pyritty ratkaisemaan uudella sormenjälkitunnistuksella. Homma siis toimii niin, että käyttäjä ei voi tehdä ostoja ilman laitteen omistajan sormenjälkiä. Tämä ei kuitenkaan estänyt Arkansas’ssa asustavan Bethany Howellin tytärtä, joka onnistui käyttämään 250 dollaria eli noin 240 euroa itselleen ostamiinsa Pokémon-lahjoihin.

Wall Street Journalin juttu kertoo, että noheva tyttö käytti tilaisuutensa hyväksi ja haki äidiltään ruudulle sormikosketuksen, kun tämä veti sohvalla unta palloon.

 

Äiti ei ilmeisesti arvostanut 6-vuotiaansa kekseliäisyyttä, vaan päätti hakea hyvityksen ostamistaan tuotteista. Perheelle tuli kuitenkin jouluksi takkiin, sillä ainoastaan neljä kolmestatoista tuotteesta hyväksyttiin palautukseen.

Lisää luettavaa