PlayStationin suosikkiloikinta debytoi pian myös pc:llä – katso julkistustraileri

Ratchet & Clank: Rift Apart vahvistui pc:lle.

30.05.2023

Sony jatkaa PlayStation-yksinoikeuspelien rahtaamista pc-pelaajien ulottuville. Seuraavaksi vuorossa on Ratchet & Clank: Rift Apart.

Kesällä 2020 PS5:lle saatu toimintahyppely nähdään uudella alustallaan niin Steamin kuin Epic Games Storen kautta jaeltuna. Kyseessä on myös samalla ensimmäinen kerta, kun sankarikaksikko nähdään seikkailemassa muulla alustalla kuin Sonyn konsolilla. Mukana pc-versiota on ollut kehittämässä myös Insomniac Gamesin Marvel’s Spider-Man -käännösten kanssa avittanut Nixxes Software.

Tuleva pc-käännös tarjoilee PS5:ltä tutun seikkailun ohella liudan ylimääräistä lisäherkkua. Mukaan sisältyy esimerkiksi tuki lukitsemattomalle ruudunpäivitykselle sekä vapaasti säädeltäville säteenseurantaheijastuksille- ja varjostuksille. Mukana on myös tuki 21:9-, 32:9- ja 48:9-kuvasuhteelle sekä Nvidian (DLSS 3), AMD:n (FSR 2) ja Intelin (XeSS) viimeisimmille suorituskykyä parantaville teknologioille. Myös Insomniacin oma Temporal Injection -tekniikka löytyy mukana asetusvalikosta. Lisäksi tuki DualSense-ohjaimen toiminnoille – kuten mukautuville takaliipaisimille – on sekin sisällytetty mukaan.

Ratchet & Clank: Rift Apartin pc-versio saa julkaisunsa 26. heinäkuuta. Julkistuksen oheen saadun trailerin voi katsella alta.

Lisää luettavaa