Pian voit opetella soittamaan myös PS5-konsolilla –markkinoiden paras työkalu laajenee

Ei kun opettelemaan!

08.05.2024

Palkittu musiikki-instrumenttien soittamista opettava Rocksmith+ -sovellus valtaa uudet pelialustat 6. kesäkuuta, kun se tuodaan PlayStation-pelikonsoleille ja Steam-pelipalveluun. Aiemmin pc-tietokoneille sekä iOS- ja Android-mobiilialustoille julkaistu sovellus on opettaa soittamaan kitaraa ja pianoa.

Alustojenvälisen tilausjärjestelmän ansiosta sovelluksen tilaaja voi käyttää palvelua yhdellä tilauksella kaikilla eri alustoilla. Palveluun ensimmäistä kertaa rekisteröityvät käyttäjät voivat koekäyttää sovellusta ilmaiseksi viikon ajan rajatulla kappale- ja oppituntivalikoimalla. Palvelun koko anti avautuu käyttöön saman tien, kun maksullinen tilaus on vahvistettu.

Rocksmith+ -palvelun kotisivulta löytyy myös useita ohjeita ja työkaluja oman soittotaidon kohentamiseen. Sivustolta löytyy ilmaiseksi muun muassa artikkeleita ja videoita, joissa käydään läpi soittotekniikkaa ja -asentoa, musiikin teoriaa, soittimia ja näiden huoltoa sekä paljon muuta.

Rocksmith+ julkaistaan PlayStation-pelikonsoleille ja Steam-pelipalveluun 6. kesäkuuta. Rocksmith+ on lisäksi heti saatavilla sekä PC-tietokoneille että iOS- ja Android-älylaitteille. Tilauspalvelupohjaisen Rocksmith+-palvelun yhden kuukauden tilaus maksaa 19,99 euroa, kolmen kuukauden tilaus 49,99 euroa ja vuoden mittainen tilaus 139,99 euroa.

Rocksmith+ -opetusohjelman tuoreen esittelyvideon voi katsoa alta.

Lisää luettavaa