Pian ilmestyy PS4-peli, jota tuskin kukaan suomalainen osaa pelata – Katso julkistustraileri tästä

26.05.2016

Harvoin ilmestyy pelejä, joissa on merkitystä sillä, mistä päin maailmaa ihminen on kotoisin. Toki esimerkiksi japanilaiset pelit ovat monesti varsin omintakeisia ja sisältävät mielettömän määrän japanilaisuuksia, mutta tietyn filtterin avulla niistäkin vielä selviytyy.

Suuri dialogin määrä on asia, josta vähemmän hyvin englannin kieltä osaavat pelaajat saattavat puistattua, mutta toisaalta tekemällä oppii ja pelit toimivat parhaimmillaan melkoisena kielikylpynä, kun motivaatio ymmärtää on paremmin kohdillaan kun yläasteen enkunkirjojen parissa.

There Came an Echo on kuitenkin hankaluudessaan jo toista maata. Kyseessä on reaaliaikainen strategiapeli, jossa pelaajan tarkoituksena on johtaa joukkojaan hektisessä sotaympäristössä puheääntä ja erinäisiä äänikomentoja apuna käyttäen. Voisipa aika monella suomalaisella – ja ylipäätään muilla kuin syntyperäisillä englannin puhujilla – mennä kuuluisat jauhot suuhun pelatessa.

Katso haastavan pelin traileri alta. Pelin on määrä ilmestyä 31. päivä tätä kuuta, ja se on jo saatavilla PC:lle Steamista.

Lisää luettavaa