Pelimaailman legenda saapuu pelimessuille Suomen viereen

Warren Spector melkein Suomeen!

Peliklassikoista System Shock, Deus Ex ja Ultima Underworld tunnettu pelinkehittäjälegenda Warren Spector on vahvistettu Nordic Game Conference -tapahtuman yhdeksi päätähdeksi. Kolmen päivän tapahtuman puhujavalikoima laajenee uusilla ja kiinnostavilla esiintyjillä päivittäin.

“Olemme vasta alkutaipaleella tapahtuman puhujien julkistuksissa”, sanoo NG19-tapahtuman ohjelmajohtaja Jacob Riis.

“Voin silti jo sanoa, että meillä tulee olemaan huikea ohjelma. Kuten edellisissäkin tapahtumissa, meillä on kirkas visio ja kunnianhimoa toteuttaa kiinnostavin mahdollinen ohjelma. Haluamme tuoda sisältöä ja tietoa mahdollisimman monipuolisessa muodossa ja niin monista eri näkökulmista kuin mahdollista – eikä pelkästään pelialan sisältä. Olen erityisen tyytyväinen päästessäni nyt julkistamaan neljä puhujaa, joista saa maistiaisen mitä Malmö tulee tarjoamaan toukokuussa.”

Nordic Game on Euroopan johtavia pelialan tapahtumia. Vuoden 2019 tapahtuma tulee olemaan järjestyksessään jo kuudestoista. Yli 2 000 pelialan ammattilaista vuosittain Ruotsin Malmöön keräävä Nordic Game on ainutlaatuinen kotimarkkinoiden kokoontumispaikka Suomen, Ruotsin, Tanskan, Norjan ja Islannin kansainvälisesti menestyneille pelinkehittäjille.

Lisää luettavaa