Pelimaailma meni pähkinöiksi ja banaaneiksi tulevasta Battlefieldistä – mutta EA-pomo oli täysin pelin tekemistä vastaan

18.05.2016

Pelien tekemiseen liittyy aina paljon välikäsiä. Ohjelmoijien, käsikirjoittajien, suunnittelijoiden ja muun porukan lisäksi lähes joka firmassa on myös erilaisia päälliköitä ja rahoittajia, joita täytyy miellyttää.

Battlefield 1:n trailerista on tullut maailman katsotuin pelitraileri Youtubessa, mutta EA-pamppu Patrick Soderlund on nyt myöntänyt, että hän toimi pitkän aikaa ensimmäiseen maailmansotaan perustuvan sotapelin jarruna.

Yhteistyökumppanimme pelialalla ovat siirtyneet scifiin; meillä on ollut paljon menestystä modernin sodankäynnin parissa. Koimme kuitenkin, että vaihtelulle oli kysyntää.

 

Kun tiimi esitteli minulle idean ensimmäisestä maailmansodasta, tyrmäsin sen suoralta kädeltä”, Soderlund lisäsi haastattelussa. ”Sanoin, että hei, ensimmäinen maailmansota on pelkkää juoksuhaudoissa sotimista; ei sellainen voi olla hauskaa pelattavaa.

Soderlund on kuitenkin nyt muuttanut mielensä ja lupaa tiimin pistävän parastaan.

Meidän täytyy muistaa, että olemme toistaiseksi näyttäneet vain yhden trailerin”, hän toppuutteli. ”Kyllä, se on saanut paljon kiitosta, mutta on tärkeää, että maltamme mielemme ja varmistamme että toimitamme parhaan kokemuksen, mitä Battlefield voi olla. Ja näin aiomme tehdä.

 

Battlefieldin on määrä ilmestyä lokakuun 21. päivä, joskin EA-/Origin Accessin jäsenet sekä deluxe editionin ostajat pääsevät peliin käsiksi jo kolme päivää aiemmin.

Lisää luettavaa