Jääkaappeja, pesukoneita, televisioita ja …pelikrääsää? Oheistuotteet saapuivat nyt yllättävään paikkaan

Tätä voisi kai kuvailla giganttiseksi yllätykseksi.

08.09.2017

Perinteiset pelikaupat ovat pienoisen pulman edessä. Uusia pelejä on niin helppo ostaa verkon kautta, että käytännössä parhaat tavat tehdä rahaa pelikaupalla on käytettyjen pelien osto ja myynti sekä erilaiset peliaiheiset oheistuotteet, kuten t-paidat, kahvimukit, lompakot, reput, laukut ja niin edelleen. Jopa pelikaupan jättiläinen GameStop ilmoitti vuoden 2017 toisessa osavuosikatsauksessaan erityisesti Marvel- ja Pokemon-aiheisten tuotteiden kiihdyttäneen niin sanottujen keräilyesineiden myyntiä yli 30%. Samassa lehdistötiedotteessa GameStop ilmoittaa, että yhtiön rahavaroista reilusti yli 60% on kiinni erilaisissa pelien oheistuotteissa.

Tänään Gigantti ilmoitti ottaneensa valikoimiinsa myös erilaiset videopeliaiheiset oheistuotteet. Ilmoitus tapahtui Facebookissa, missä yhteydessä elektroniikkagigantti kertoi pienestä arvonnasta.

Toistaiseksi Gigantin valikoimista löytyy pelipaitoja ja -lippiksiä, reppuja, laukkuja, figuureja ja muuta sekalaista sälää.

Vastaanotto Facebookin puolella on ollut lämmin ja suorastaan nostalginen. Osa kommentoijista kaipaa sitä yksinkertaisempaa aikaa pelaamisessa, jolloin tasoloikkapelit hallitsivat ilmatilaa, kun taas toiset muistelevat Doomin alatikuumottavia vaaleanpunaisia härkämiehiä.

Lisää luettavaa