PDP Gamingin Victrix-pelivälineet saapuivat Suomen markkinoille

Erityisesti kilpapelaajille suunnitellut pelivälineet nyt saatavilla.

29.03.2022

Yli 25 vuoden ajan pelivälineitä valmistaneen PDP Gamingin (Performance Designed Products) tuotteet ovat saapuneet täkäläisille markkinoille.

PDP Gamingin pelivärmeitä myydään useilla tuotemerkeillä, kuten Afterglow, PDP Gaming, Rock Candy ja nyt Suomessakin saatavilla oleva Victrix.

Victrix-tuoteperhe keskittyy erityisesti kilpapelaajille tehtyihin välineisiin. Tuotesuunnittelussa on otettu huomioon sekä pelaajien tarpeet, ergonomia että laitteiden ulkonäkö.

Virallisesti lisensoiduista Victrix Gambit Wireless Gaming Headset -pelikuulokkeista on saatavilla omat versionsa sekä Playstation- että Xbox-pelaajille. Muistivaahdolla ja pehmeällä vegaaninahalla varustetut pehmusteet pitävät valmistajan mukaan luurit miellyttävinä pitkissäkin pelisessioissa. Kevytrakenteisilla kuulokkeilla voi pelata sekä langattomasti että 3,5 mm -liitäntää käyttäen. PS5:llä luurit tukevat 3D Audiota ja Xbox-versioiden mukana tulee elinikäinen Dolby Atmos -lisenssi. 149 euron suositushinnalla myytävän luurin akku lupailee 16 tunnin käyttöaikaa.

Victrix Gambit Dual Core Tournament Controller on monipuolinen Xbox-ohjain. Valmistajan mukaan se on maailman nopein Xbox-padi ja suunnittelussa onkin otettu huomioon painallusten (2,1 ms) viive.

Ohjaimessa on 14 vaihdettavaa osaa ja kapulan voikin räätälöidä omaan pelityyliin sopivaksi. Lisäksi kuulokeliitin tukee Xbox-konsoleilla Dolby Atmos for Headphones -äänitekniikkaa mukana tulevan elinikäisen Dolby Atmos -lisenssin siivittämänä. Ohjaimen suositushinta on 119 euroa.

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa