Panasonicilta uudet versiot sotilastason kestävyyden tarjoavista tableteista

Kaikissa ympäristöissä toimivat tabletit.

06.03.2024

Panasonic Connect on tiedottanut kestävien TOUGHBOOK G2- ja 33-tablettien uusimmista versioista.

10,1 tuuman näytöllä varustettu G2mk2 ja 12 tuuman näytön omaava 33mk3 ovat markkinoiden johtavia laitteita kestävyyden, akunkeston, yhteensopivuuden, liitäntöjen ja suorituskyvyn osalta. Ne tarjoavat liikkuvalle työntekijälle tasapainoisen ratkaisun riippumatta tehtävistä, sovelluksista ja ympäristöstä.

Sekä G2mk2 että 33mk3 sisältävät 12. sukupolven Intel Core (Alder Lake) i5 -suorittimet ja Intel vPro -teknologian, joten niillä voi ajaa vaativimpiakin sovelluksia Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmässä. Heille, jotka tarvitsevat ennennäkemätöntä suorituskykyä, valittavana on Intel Core™ i7 -suoritin Intel vPro -teknologialla. Molemmissa uutuuksissa on Intel Iris Xe Graphics -näytönohjain, joka tarjoaa erittäin suurta suorituskykyä.

TOUGHBOOK G2:n uusin versio on muokattavin kestävä tabletti, jonka modulaarista rakennetta ja eri sovellusten tietoturvaa Panasonic on parantanut entisestään. Laitteen takana olevaan laajennuspaikkaan voidaan asentaa sormenjälkilukija. Lisäksi G2mk2:n ylempi laajennuspaikka – joka voidaan sovittaa lisävarusteilla viidelle laitteelle – tukee nyt microSD-muistikorttipaikkaa.

Panasonic on havainnut kasvavaa kysyntää laitteille, jotka voivat liittyä itsenäisiin 5G-verkkoihin (SA), joten tehdasasenteisen G2mk2:n voi yhdistää suoraan yksityisiin 5G-verkkoihin.

Sekä G2mk2 että 33mk3 käyttävät tehokasta, luokkansa johtavaa Thunderbolt-liitäntästandardia, joka mahdollistaa suuren kaistanleveyden data-, suoratoisto- ja videoyhteydet. Laitteissa on myös uusin Wi-Fi-tekniikka (Intel Wireless 6E AX211), joka valitsee ihanteellisen kaistanleveyden akun säästämiseksi.

G2mk2 ja 33mk3 on luokiteltu sotilaskäytön kestäviksi, ja ne ovat vesi- ja pölysuojattuja IP65-luokituksen* mukaisesti, joten käyttäjät voivat jatkaa työtään kaikissa ympäristöissä pelkäämättä, että putoamiset, iskut, tärinät tai äärilämpötilat vaikuttavat tuottavuuteen.

TOUGHBOOK G2mk2:n ja 33mk3:n akunkesto on ennallaan, mutta menetelmät suorituskyvyn ja akunkeston mittaamiseen ovat kehittyneet ja vastaavat nyt modernin liikkuvan työntekijän käyttöprofiileita erityisesti tehoa vaativissa sovelluksissa.

”Sekä TOUGHBOOK G2mk2 että 33mk3 tarjoavat loistavaa tasapainoa markkinoiden parhaan suorituskyvyn, kustannustehokkuuden ja akunkeston kannalta nykypäivän liikkuville työntekijöille, jotka käyttävät vaativia sovelluksia yhä useammin kentällä”, toteaa Dirk Weigelt, Panasonic Connectin Senior Product Marketing Manager. ”Nämä uusimmat versiot osoittavat, miten Panasonic tuntee toimialasta riippumatta asiakkaidensa vaatimukset sekä sen, mitä he tarvitsevat voidakseen suoriutua parhaiten omalla alallaan.”

Lisätietoja TOUGHBOOK G2mk2:sta ja 33mk3:sta täältä.

* MIL-STD810H-standardin vaatimukset on testannut riippumaton laboratorio.

TOUGHBOOK 33mk3

Lisää luettavaa