Päivitetyn GTA-trilogian pc-julkaisu muodostui katastrofiksi – mukana lisensoimattomia biisejä ja viitteitä kohuttuun Hot Coffee -minipeliin

Ei näin, Rockstar. Ei.

14.11.2021

Rockstarin Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editionin julkaisu on muodostunut pc:llä suoranaiseksi farssiksi.

Aiemmin Rockstarin oma pelisovellus Rockstar Game Launcher oli alhaalla pidemmän aikaa, minkä mainingeissa GTA-trilogiaa ei päässyt lainkaan pelaamaan. Sittemmin peli vedettiin myynnistä, koska mukaan on lipsahtanut koodiin kuulumattomia tiedostoja. Datakaivelijat ovat bonganneet tiedostojen joukosta musiikkikappaleita, joiden lisenssit ovat ehtineet jo umpeutua.

Ei tässä vielä kaikki. Tämän lisäksi koodista löydetty rippeitä jo vuosia sitten kohua herättäneestä Hot Coffee -seksiminipelistä. Ilmeisesti pelaajat eivät voi päästä minipeliin käsiksi, mutta pelkästään koodirimpsujen mukanaolo ei miellyttäne oikein ketään.

Grand Thet Auto: The Trilogy – The Definitive Edition on edelleen pc:llä pois myynnistä, mutta konsoliversiot (Switch, Xbox, PlayStation) ovat vapaasti ostettavissa.

Lähde: Eurogamer, Eurogamer

Lisää luettavaa