Onko vuoden peli sittenkin tässä? Pari arviota jo pihalla, ja hemmetin hyvältä näyttää

25.10.2015

Halo 5: Guardiansin odotettu julkaisupäivä lähestyy hetki hetkeltä. Tiistaina pihalle tulevaa hittipelisarjan jatko-osaa on hypetetty ja huudettu isoilla kovaäänisillä jo pitkän aikaa.

Alustavien arvioiden perusteella näyttää siltä, että Halo-fanit eivät joudu pettymään. Pelistä on nimittäin julkaistu kaksi arvioita, joista molemmat ovat erittäin positiivisia. NextGenGamingBlog-niminen sivusto on antanut pelille 9/10 ja sanoo seuraavaa:

Kuten ylistyksestäni vuoden 2012 Halo 4:llä voi päätellä, kannatan sitä suuntaa, mihin 343 Industries on vienyt ja on viemässä Halo-sarjaa. Pelattuani Halo 5:n kampanjan läpi ei mielipiteeni ole muuttunut. Pohjimmiltaan pelissä on edelleen se tuttu Halo-fiilis, mutta sitä on tuuletettu niin, että se pystyy vastaamaan odotuksia modernia first-person shooteria kohtaan. Peli on todellista hupia. Aikaisempaa korkeampi vaikeusaste, erinomainen tekoäly (sekä vihollisilla että puolulaisilla), kerättävät sekä tasosuunnittelu suoraan anelevat, että peliä pelattaisiin ja montakin kertaa vielä. Minulla on hieman valitettavaa tarinasta, mutta pelattavuuden ja sulavuuden osalta Halo 5:ssä on paras kampanja koko sarjassa.”

ThisGenGaming puolestaan palkitsi peliä 9,5/10-arvosanalla ja sanoo pelistä seuraavaa:

Tämä on mahdollisesti paras Halo-peli ikinä.

Halo 5: Guardians julkaistaan yksinoikeudella Xbox Onelle tiistaina.

Lisää luettavaa