Oletko ruvennut kikkailemaan saadaksesi ilmaisia pelejä Xboxille? – Saatat pian saada käyttökiellon Xbox Liveen

27.09.2013

Stevivor raportoi, että Microsoft on jaellut pysyviä käyttökieltoja Xbox 360 – konsoleille, joille on ladattu muiden alueiden ilmaista sisältöä. Sekä Xbox360achievements että Cheap Ass Gamer -sivustojen foorumeille on tullut runsaasti viestejä pelaajilta, jotka ovat menettäneet konsolinsa Live-ominaisuudet.

Ilmeisesti pelajaat ovat huijanneet Microsoftin aluejärjestelmää luomalla erillisen, toiselle regionille merkityn pelaajaprofiilin, jolla on ladattu kyseisen alueen ilmaisia pelejä konsolille. Kun pelit sitten ovat kovalevyllä, niitähän voi pelata millä tahansa profiililla. Cheap Ass Gamer -sivusto on ylläpitänyt listaa ilmaisista sisällöistä alueittain.

Niille, jotka todella ovat muuttaneet alueelta toiselle on Microsoft kehittänyt lisenssisiirtopalvelun, joka tosin saattaa estää joitakin aiemmin ilmaisia sisältöjä.

Jos käyttökielto on kohdallesi sattunut, on siitä turha valittaa. Stevivorin mukaan kyseinen toiminta on suoraan Microsoftin käyttöehtojen vastaista ja näihin käyttöehtoihin on jokainen Live-profiilin tehnyt suostunut. Muuan kommentoijan mukaan kannattaa kiittää onneaan, ettei saa syytettä petoksesta.

Lisää luettavaa