Oletko huiputtanut Pokémon GO’ssa? – Pääset pian popsimaan ikuista banaania

21.08.2016

Niinhän se on, että kaikki kiva loppuu aikanaan. Pokémon GO on suunniteltu koko maailman peliksi, jossa jokaisella on näennäisen yhtäläiset mahdollisuudet menestyä. Tämän vuoksi Niantic suhtautuu erittäin vakavasti siihen, jos joku tahtoo saada ylimääräistä etua ja horjuttaa näin pelin tasapainoa.

Nyt Niantic on viime päivinä pyyhkäissyt Pokémon GO’n maailmaa suurimmilla bänniaalloillaan koskaan. Monet ovat saaneet sähköpostia, joka ilmoittaa ikuisesta banaanista. Esimerkiksi GPS-kikkailulla on moni ansainnut itselleen kokonaisen lastin virtuaalista Chiquitaa. Tällä niin sanotulla GPS spoofingilla tarkoitetaan sitä, kuinka pelaajat pystyvät tietyillä keinoilla hyppimään pelin kartalla paikasta toiseen hirviöjahdissaan tai vaikkapa munia hautoessaan.

Niantic on myös nykyään mahdollistanut erillisen vetoomuksen lähettämisen, jolloin hämäriä banskutapauksia saatetaan katsoa uudelleen. Tämä on sikäli asiallista, että pelillä on tapana itsestäänkin viskellä pelaajaa kilometrien päähän oikeusta sijainnistaan.

Niantic valvoo. On aika olla hyvin peloissaan, mikäli olet turvautunut konnankoukkuihin.

Lisää luettavaa