Ei kannata huijata Pokémon Gossa – Voit saada pysyvät bannit koko pelistä

Kuten toissapäivänä jakamamme video osoitti, voi Pokémon Gossa huijata monella tavalla. Gamespot kuitenkin raportoi, että pelissä huijaamisesta voidaan nyt rangaista pysyvillä banneilla eli pelikielloilla.

Pelikehittäjä Niantic on lisännyt Pokémon Gon viralliselle sivustolle tiedon, jonka mukaan pelin käyttöehtojen rikkomisesta voidaan antaa pysyvä pelikielto. Käyttöehtojen rikkomiseksi lasketaan muun muassa emulaattoreiden käyttö, sijainnin huijaaminen, sekä epävirallisten tai modifioitujen sovellusten käyttö Pokémon Gon pelaamiseksi.

Esimerkiksi mainitulla Looperin videolla kerrottiin, että useimmat huijaamisesta kiinni jääneet pelaajat olivat saaneet vain muutaman tunnin banneja pelistä. Uusi linja näyttäisi kuitenkin olevan, että bannit voivat olla pysyviä.

Nianticin mukaan sen tavoitteena on luoda ”reilu, hauska ja sääntöjen mukainen pelikokemus” kaikille pelaajille. Gamespot kertoo myös, että suositut Pokémon Go -botit, kuten NecroBot, ovat lopettaneet toimintansa pysyvien pelikieltojen uhan vuoksi. Bottien avulla peliä pystyi pelaamaan lähtemättä ollenkaan kotoaan.