Nyrkit heiluvat, kun futishuligaanit hakkaavat toisiaan – Suomi vahvasti edustettuna

18.08.2015

Hooligans the Game on melkoinen tuotos. Nimensä mukaisesti jättimäisessä MMO-verkkopelissä pelaajat astuvat futishuligaanin housuihin ja potkivat toisiaan Dr. Martenseilla ja antavat ilmapallomailojensa eli nyrkkiensä heilua.

Peli on alkanut elää jo omaa kulttimainettaan, ja myös suomalaiset wannabe-huligaanit ovat ottaneet pelin omakseen. Ainakin HJK:n ja FC Lahden kuolasuut pelaavat Hooligansia enemmän kuin innoissaan, ja pärjäävätpä suomalaiset jopa maailman ranking-listoillakin hyvin. Itsekin peliä pikaisesti kokeilleena siinä on sitä jotain kielletyn hedelmän makua ettei olekaan ihme, että peliltä löytyy jo tuhansia ja taas tuhansia ystäviä.

Ranking-lista löytyy esimerkiksi oikeille futisjengeille ja heidän huligaaneilleen. Vähemmän yllättäen väkivaltaisista huleistaan tunnettu serbialainen Belgradin Punainen Tähti on tällä hetkellä ranking-listan ykkösenä perässään saman maan FK Partizanin hulit. Maakohtaisen rankingin kärjessä ovat – yllätys yllätys – puolalaiset, kreikkalaiset ja serbialaiset huligaaniryhmittymät.

Tsekkaile alta, miltä peli näyttää. Mikäli innostuit virtuaalitappelusta, Hooligans the Gamen kotisivut löydät täältä.

Lisää luettavaa