Nörtit pahanteossa – Ryöstivät 69 000 euron arvosta pelitavaraa ja tallentuivat valvontakameraan

27.01.2016

Pelikonsolit ja videopelit ovat monen mielestä nykyisin varsin kalliita, mutta jos kymmenien tuhansien edestä tahtoo vohkia tavaraa, niin täytyy tietää, mitä tekee.

Ja nämä pelaajat totisesti tiesivät. He nimittäin kävivät yhden aikaan aamuyöstä ryöstöretkellä teksasilaisessa Pat’s Games -yrityksessä, jossa myydään Magic: The Gathering -kortteja. Saaliikseen vorot saivat peräti 75 000 dollarin eli 69 000 euron saaliin. Kortit he ottivat korttien esittelyyn tarkoitetuista lasikaapeista.

varkaat

Molemmat miehet tallentuivat kaupan valvontakameroihin. Toinen tajusi peittää kasvonsa, mutta toisen naama on videolla selkeästi näkyvillä. Poliisit tutkivat asiaa.

varkaat2

Liikkeen omistaja Pat Johnson kirjoitti poliisin toiminnasta kiitoksen Facebookiin:

Olen kehunut Austinin poliisilaitosta. He laittoivat Magic-pelaajan asialle, vaikka hän tavallisesti toimiikin asuntomurroista.

Teksasilainen poliisi, joka pelaa Magicia? Ei huono. Arvelujen mukaan rikoksen tehneistä miehistä ainakin toinen on paikallinen Magic-pelaaja ja liikkeen asiakas, sillä häneltä raportin mukaan ”kesti vain 20 sekuntia etsiä ja löytää kaupasta kaikkein korkea-arvoisimmat kortit”.

 

Rahan perässä olevia rikollisia vaiko vain peliin hurahtaneita keräilijöitä? Mene ja tiedä.

Lisää luettavaa