Noiturin ja Teräsmiehen roolit jättänyt Henry Cavill kiinnitettiin huhujen mukaan Amazonin uuteen jättiprojektiin

Warhammer 40,000 tulossa?

16.12.2022

Henry Cavillilla on pidellyt kiirettä viime aikoina, ja huhujen perusteella pitelee jatkossakin.

Alkujaan Cavill herätti pienoista kohua sillä, että mies jätti The Witcher -sarjan kolmen kauden jälkeen – tilalle Geraltin rooliin palkattiin Liam Hemsworth. Cavillin ilmoitettiin myös näihin aikoihin jatkavan ikonisessa Teräsmiehen roolissaan, jossa tämä jo ehdittiin nähdä yhden pikaisen cameo-vierailun verran.

DC-universumi on kuitenkin myllerryksessä James Gunnin asetuttua sankarileffojen suunnittelupallille. Tällä viikolla kävikin siis ilmi, että suunnitteilla on uusi Teräsmiehen nuoruusvuosiin sijoittuva elokuva, yllättäen ilman Cavillia. Tilanteeseen ei tunnu kaikesta huolimatta liittyvän sen kummempaa draamaa ja osapuolet ovat edelleen hyvissä väleissä.

Nyt sitten The Hollywood Reporter raportoi Cavillin olevan mukana Amazonin tulevassa Warhammer 40,000 -sarjassa. Projektia varten neuvotellaan paraikaa lisenssin omistavan Games Workshopin kanssa, mutta jotain on siis mitä ilmeisimmin tuloillaan. Warhammer-nörtiksi tunnustautunut Cavill olisi mukana sekä näyttelijänä että myöskin apulaistuottajana.

Ota tästä nyt selvää, ehkä jotain virallista kuullaan ennemmin tai myöhemmin.

 

 

Lisää luettavaa