No nyt on jännä logiikka – Take Two uskoo, että EA:n Star Wars Battlefront lisää Grand Theft Auto 5:n myyntiä

21.11.2015

Electronic Artsin Star Wars Battlefront julkaistiin juuri, ja pelin myynnin odotetaan olevan tunnetun franchisen vuoksi varsin tehokasta. Nyt Grand Theft Auto 5:stä vastuussa oleva Take Two on keksinyt mielenkiintoisen teorian, jonka mukaan pelin menestys saattaa lisätä myös GTA:n myyntiä.

Kun Fallout 4 vasta julkaistiin, puski se PC:n pelipalvelu Steamin listoilla GTA V:n pois myydyimpien pelien joukosta, mutta Take Twon pomo Straus Zelnick ei siis ole huolissaan Battlefrontin suhteen.

Zelnick päinvastoin kertoi, kuinka hän uskoo uuden Tähtien sota -pelin vetävän paljon pelaajia kauppoihin, jolloin on suurempi mahdollisuus, että pelaajat osuvat myös GTA-pelin läheisyyteen. Ideana Zelnickillä tässä oli, että Star Wars -brändi kiehtoo useita sellaisiakin ihmisiä, jotka eivät tavallisesti pelaa pelejä, ja GTA puolestaan on ilmiönä varsin tunnettu pelimaailman ulkopuolellakin ja näin ollen mahdollisesti myös houkutteleva tällaisillekin ihmisille. Eli käytännössä uusia ihmisiä kauppoihin ja näin ollen uusia ostajia GTA:lle, joka on jo valmiiksi kaikkien huulilla.

Jaa-a, mitäpä tuohon nyt sanoisi. Mitä sinä olet mieltä tästä logiikasta?

Lisää luettavaa