NHL-pelijohtaja paljastaa lempipitsansa – Kuuluuko siihen ananas?

EA Sportsin NHL-tuottaja Clement Kwong paljastaa haastattelussa tarinansa EA:lla, kertoo lempipitsastaan ja puhuu viisaita elämästä.

01.09.2017

Youtubettaja sai haastateltavakseen NHL-tuottaja Clement Kwongin. Videolla tubettaja kertoo haluavansa nostaa esille niitä ihmisiä, jotka luovat näitä suomalaispelaajienkin suosikkipelejä vuodesta toiseen ja siksi hän päätti toteuttaa henkilökohtaisemman haastattelun herra Kwongin kanssa. Katso koko englanninkielinen haastattelu alta tai lue lyhennelmä videon alta.

Kwong aloitti uransa EA:lla jo 12 vuotta sitten ja alkuun mies työskenteli FIFA-pelien parissa. Intohimoisena NHL-fanina hän ei voinut vastustaa kiusausta, kun NHL-pelien vastaava tuottaja Sean Ramjagsingh tarjosi miehelle mahdollisuutta liittyä NHL-tiimiin. Nyt Kwong työskentelee aktiivisemmin NHL:n verkkopelimuotojen, kuten EASHL:n sekä HUTin parissa.

Haastattelussa Clement Kwong paljastaa muun muassa lempipitsansa, joka on todellinen klassikko – juustoa, pepperonia, sieniä ja pekonia, muttei missään nimessä jauhelihaa. Autiolle saarelle Kwong ottaisi mukaan aurinkolasit, sillä selviytymistilanteissakin tulee aina näyttää hyvältä. Sen lisäksi mies tunnustautuu suureksi räiskintäpelien ystäväksi ja kertoo kasvaneensa rap-musiikin kuuntelijana.

Lisää luettavaa