NHL 18 -pelin uudistuksista tihkunut ensitietoa – peliä viedään ainakin osittain arcademaisempaan suuntaan

25.04.2017

EA Canada on lähettänyt vanhojen NHL-versioiden pelaajille kysymyspatteriston, jossa tiedusteli pelaajilta heidän mielipiteitään mahdollisista uusista muutoksista pelisarjaan.

Eräs uusista pelityyleistä on NHL Threes, jossa pelataan kolmella pelaajalla kolmea vastaan. Pelejä vihjataan pelattavan ”yliövereissä” halleissa, ja kolme vs. kolme -pelimuoto sisältäisi myös monia erilaisia pelitiloja. NHL Threes -pelitilassa on myös oma ranking-järjestelmä.

NHL Threes -pelitilassa on myös uusiksi laitettu selostusjärjestelmä. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä ei ole vielä varmaa.

Tulevassa NHL-pelitilassa on uusien tietojen mukaan jälleen uusittu kikkajärjestelmä. Eri kikkoja tekemällä voi tehdä kikkakombinaatioita entistä helpommin. Mukana on myös jotain joka kulkee nimellä Defensive Skill Stick. DSS:n avulla kiekon törkkiminen ja mailan jäässä pitäminen on entistä helpompaa.

Franchise-pelitila vedetään huhujen täysin uusiksi. Kaikki joukkueet voi muuttaa haluamikseen.

E3-messuilla esitellään tulevaa NHL 18 -peliä tarkemmin. Mainittakoon vielä, että kyseiset uudistukset ovat vielä huhuja, mutta ne ovat sen verran varmasta lähteestä, että ne pitävät melkoisen varmasti paikkansa.

Lisää luettavaa