Netflixin hittisarja antoi jälleen ilmaista mainosta kehutulle indie-pelille

Jotkut saattavat muistaa, että vuosi sitten kerroimme Netflixin hittisarjan House of Cardsin mainostaneen näyttävästi kahta suosittua indie-peliä, Monument Valleyta ja Stanley Parablea. Nyt poliittinen draamasarja on saanut jälleen uuden tuotantokauden ja sen myötä myös uusi indie-peli on nostettu valokeilaan.

Tällä kertaa House of Cardsin päähenkilö, jo presidentiksi kohonnut Frank Underwood pelaa viime vuonna ilmestynyttä Agar.iota. Androidilla, iOS:llä sekä selainpelinä julkaistua Agar.iota pyydettiin edeltäjiensä tapaan tv-sarjaan täytenä yllätyksenä tekijöilleen.

”He tiesivät pelistä ja halusivat ottaa sen mukaan sarjaan, ja olimme luonnollisesti innoissamme päästessämme mukaan,” kommentoi pelikehittäjä Miniclipin Sam Smith Kotakulle.

Smithin mukaan Miniclip teki Agar.iosta erityisesti House of Carsille suunnitellun version käytettäväksi kuvauksissa. Agar.iota nähdään kahdessa House of Cardsin neljännen tuotantokauden jaksossa, joista pidemmän kohtauksen voit katsoa alta.

Viime vuoden pelit nousivat House of Cardsin tuoman näkyvyyden vuoksi korkealle myös myyntilistoilla, joten samaa voisi ennustaa myös Agar.iolle. Pelin virallisella sivustolla sitä mainostetaankin House of Cardsista tuttuna pelinä.