Alastomuutta, väkivaltaa ja hämyjä japanilaispelejä – Näiden pelien striimauksen Twitch on kieltänyt

Pelistriimauspalvelu Twitch on kieltänyt kaikkiaan vain 32 peliä, ja nyt Kotaku on julkaissut listan, jossa esitellään kaikki nämä pelit.

Osa kielletyistä peleistä keskittyy suoraan seksiin, kuten 3DXChat, joka on Kotakun mukaan yksinkertaisesti seksisimulaattori. Osa taas on vain todella väkivaltaisia, kuten italialaiset Doom-kopiot Grezzo 1 ja 2. Näiden lisäksi joukkoon mahtuu kuitenkin myös hämärämpiä pelejä.

Yksi kielletyistä peleistä on esimerkiksi japanilainen Criminal Girls, jossa kuljetetaan anime-tyttösiä läpi luolastojen ja piiskataan heitä. Sen ohella kielletty on myös hämmentävä suihkusimulaattori Rinse and Repeat, jossa pelaaja pääsee alastoman mieskumppanin selänpesijäksi. Uutisoimme pelistä viime vuonna.

Kieltolistan omituisinta tavaraa on indie-kehittäjä Robert Yangin Cobra Club, jossa on tarkoitus ottaa peniskuvia kännykällä ja lähettää niitä tutuille ja tuntemattomille. Kiistanalaisimmasta päästä taas on RapeLay (kuvassa), jossa pelihahmon tavoitteena on raiskata äiti ja hänen kaksi tytärtään.

Tunnetuimmat pelit listalla ovat varmasti vuoden 2002 BMX XXX, joka yritti puhaltaa eloa BMX-peleihin lisäämällä niiden tuttuun sapluunaan isorintaisia naisia, sekä tietysti Second Life.

Koko listan kielletyistä peleistä näet tästä, ja Kotakun esittelyt täältä.

Lisää luettavaa