Muistatko NESsin valoaseen? – Tässä on siitä astetta järeämpi versio, joka ampuu oikeita luoteja

Duck Hunt oli 8-bittisen Nintendon ikonisimpia pelejä, mutta harva muistanee mitään muuta käyttötarkoitusta sen kanssa käytettävälle legendaariselle Zapper-pistoolille.

Oli miten oli, eräs firma on nyt tehnyt Zapper-pistoolista uuden amerikkalaismausteella varustetun version. Kuvan julkaisi Facebook-sivuillaan aseita myyvä teksasilainen Precision Syndicate LLC.

zapper

Viimeinkin… Odotimme pitkään, että joku antaisi meidän tehdä tällaisen. Emme olleet ensimmäisiä, jotka tekivät tällaisen, mutta VAU, tämä glock onnistui loistavasti!” firma kirjoitti sivullaan.

Kyseessä on siis aito Glock-merkkinen pistooli, joka on modifioitu näyttämään NES-pistoolilta. Tällä ei siis tosiaankaan kannata lähteä pelaamaan Duck Huntia.

Kuva ehti olla Facebook-sivuilla pari päivää, kunnes firma päivitti asiasta, ettei aio koskaan tuoda asetta massatuotantoon. Firma kertoi saaneensa kahden päivän aikana tuhansia yhteydenottoja. Ilmeisesti peliaseella olisi ollut toisaalta halukkaita, mutta myös huolestuneet ihmiset olivat ottaneet kauhuissaan yhteyttä viattomalta peliaseelta näyttävän pyssyn tiimoilta.