Mordorissa tapettu jo lähes planeetan verran örkkejä syykuun pelijulkaisun jälkeen

Pelistudio Monolith julkaisi hauskoja tilastotietoja Middle-earth: Shadow of Mordorista.

Syyskuussa julkaistu Middle-earth: Shadow of Mordor pääsi monille listoille vuoden 2014 parhaista peleistä, ja peliä on myyty lähes neljä miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Nyt Monolith Productions on julkaissut tietoa siitä hävityksestä, jonka pelaajat ovat Mordorissa kuluneiden kuukausien aikana aiheuttaneet.

Game Informerin julkaiseman infografiikan mukaan pelaajat ovat tähän mennessä pistäneet kylmäksi kaikkiaan 5,65 miljardia Urukia. Monolithin mukaan tällä määrällä täyttäisi jo hyvin yhden planeetan, joten melkoisesta örkkien kansanmurhasta on kyse.

Urukien tappamiseen kului aikaa 74,6 miljoonaa pelituntia, joten keskimääräinen pelaaja on tappanut siinä 76 Urukia tunnissa. Lisäksi Urukit ovat omissa riveissään aiheuttaneet 1,3 miljardia kuolonuhria, mikä kuvaa hyvin vihollisten luonnetta.

Suosituin ase pelissä on ollut ehdottomasti miekka, jolla on tehty 62% kaikista tapoista. Pelaajat ovat kuolleet keskimäärin kerran tunnissa, ja palanneet kostamaan kuolemansa aiheuttajalle 10,7 miljoonaa kertaa.

Kuten Game Informerkin huomauttaa, ovat Monolithin julkaisemat luvut melko vaikuttavia. Selvästi Middle-earth: Shadow of Mordor ei ole suosittu pelkästään myyntilukujen perusteella, vaan pelaajat myös viihtyvät pitkään sen parissa.

Middle-earth: Shadow of Mordor julkaistiin syyskuussa PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, ja vanhemman sukupolven konsoleille marraskuussa. Yli puolet pelin myynnistä, reilut 2 miljoonaa kappaletta, on myyty PS4-versioina.

Lisää luettavaa