Kaikki mitä sinun pitäisi tietää treffaillessasi peliharrastajan kanssa – Montako piirrettä osuu sinuun?

WhatCulture keräsi yhteen kaikenkattavan listan piirteistä, jotka huomaa vasta kun seurustelee jonkin aikaa videopeliharrastajan kanssa. Vilkaise lista ja katso kuinka monta piirrettä tunnistat itsestäsi!

15.02.2017

Pyhän Valentinuksen päivää, eli tuttavallisemmin ystävänpäivää juhlittiin eilen ja moni videopelaaja varmasti harrastaa myös seurustelemista. Popkulttuurisivusto WhatCulture keräsi yhteen kymmenen pelaajien kumppaneille tuttua piirrettä, jotka niin raivostuttavat kuin ihastuttavatkin pelaajissa.

Kuinka usein sitä kuuleekaan pelaajan suusta lauseen: ”Lopetan tämän jälkeen”, mutta kyseessä oleva tämä voi kestää parista hassusta minuutista kuuteen tuntiin. Tai kuinka usein oletkaan tekstaillut pelaajan kanssa iltasella ja lukenut näytöltäsi viestin ”Hyvää yötä, nähdään huomenna!”, vain huomataksesi seuraavana päivänä, että kumppanisi jatkoikin pelisessiotaan pikkutunneille asti? Entä kuinka moni onkaan löytänyt itsensä hämmentyneenä sohvalta sen jälkeen, kun on ystävällisesti auttanut kumppaniaan jonkin vaikean kohdan selvittämisessä?

Vilkaise koko WhatCulturen koostama lista alta:

Lisää luettavaa