Miles Edgeworth palaa syyskuussa uusien haasteiden ja päivitettyjen ominaisuuksien kera

Luvassa hieno kokoelma.

20.06.2024

Alun perin Nintendo DS -konsolille julkaistu Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth tuo mukanaan ikoniset rikospaikkatutkinnat ja todistajalausunnot uusilla ja parannetuilla ominaisuuksilla. Tuottelias syyttäjä Miles Edgeworth pyrkii totuuden jäljille intensiivisissä tutkimuksissa, joissa hän kohtaa todistajia, etsii todisteita ja käyttää loogista päättelyä ratkaistakseen kiehtovia mysteereitä.

Aiemmin vain Japanissa saatavilla ollut Ace Attorney Investigations 2: Prosecutor’s Gambit tarjoaa pelaajille entistä suuremman haasteen. Edgeworth kohtaa uusia vihollisia ja taistelee oikeudestaan pysyä syyttäjänä. Näiden tapausten aikana pelaajat oppivat tunnistamaan epäjohdonmukaisuuksia todistajalausunnoissa, kokoamaan todisteita pala palalta ja paljastamaan piilotettuja tietoja.

Tässä kokoelmassa pelaajat voivat tutkia tapauksia entistä syvemmin uusien ja päivitettyjen ominaisuuksien ansiosta. Paranneltu pelin sisäinen ilme ja pelituntuma tuovat mukanaan teräväpiirtoiset grafiikat, jotka on luonut sarjan alkuperäinen hahmosuunnittelija. Mukana on sulavampia hahmoanimaatioita ja ilmeikkäämpiä kasvonpiirteitä. Grafiikan voi myös vaihtaa uuden ja klassisen välillä.

Peliin voi uppoutua vielä syvemmälle päivitetyn tarinatilan avulla, joka pitää juonen sujuvana käymällä läpi pelin automaattisesti pelaajan puolesta. Galleriatilassa voi tutustua laajaan kuvakirjastoon, hahmoanimaatioihin, saavutuksiin, ääniraitoihin, luonnoksiin, mainoskuviin ja pelin taustamusiikkiin. Mukana on myös 23 orkesterikappaletta, yksi täysin uusi kappale ja viisi sovitettua kappaletta alkuperäisestä Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth -pelistä.

Ace Attorney Investigations Collection tulee saataville 6. syyskuuta Nintendo Switch-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Pelien ikäraja on PEGI 12.

Alla pelin julkistusvideo.

Lisää luettavaa