Mikä yllätys: Oculus Rift -virtuaalilaitteelle tulossa seksipeli

17.06.2013

Ensi vuonna julkaistavalle Oculus Rift -virtuaalitodellisuuslaitteelle on jo nyt kehitteillä seksipeli. Wicked Paradise -nimeä kantavan pelin on julistettu olevan ”maailman ensimmäinen eroottinen virtuaalitodellisuusseikkailu”.

”Kuvittele käveleväsi baariin Wicked Paradisessa,” pelin nettisivuilla kuvaillaan, ”huomaavasi kauniin naisen, puhuvasi hänelle ja vietteleväsi hänet. Kuvittele pelaavasi kortit oikein ja harrastavasi villiä, intohimoista seksiä hänen kanssaan.”

Ainakaan julkaisusta uutisoineen Analog Addictionin toimittaja ei ole julkistuksesta kovin yllättynyt – ja tuskin on kukaan muukaan. Kickstarter-kampanjalla rahoitettu Oculus Rift on sen verran ainutlaatuinen laite, että oli vain ajan kysymys kun tämäkin markkinarako huomataan.

Yllättävää on sen sijaan se, että erotiikkapelin tekijöiden joukosta löytyy erittäin kokenutta ja osaavaa porukkaa. Mukana on alan osaajia muun muassa Call of Dutyn, Lost Planetin ja Ragen tekijätiimeistä. Wicked Paradise ilmestynee ensi vuonna samoihin aikoihin itse laitteen kanssa.

Lisää luettavaa