Mies kävi räiskintäpeleistäkin tutun AK-47:n kanssa uhittelemassa Blizzardin toimistolla – sai ansionsa mukaan

Korjaus: Mies ei käynytkään paikan päällä uhittelemassa, vaan uhkaili ainoastaan viesteillä.

Blizzard Entertainment on firma, jota pelaajat rakastavat. Muun muassa World of Warcraftin ja Overwatchin tehnyt firma on tullut tunnetuista laadukkaista ja paljon pelaajia keräävistä moninpeleistään.

Nyt kuitenkin Kalifornian Sacramentosta kotoisin olevalla 28-vuotiaalla Stephen Cebulalla kuitenkin oli ilmeisestikin Blizzardia vastaan jotakin hampaankolossa, sillä hän lähti AK-47-konetuliase kaverinaan uhkailemaan firman työntekjöitä. Toistaiseksi ei ole tiedossa, mistä kyseinen sankari oli mielensä niin kovin pahoittanut, mutta sen verran tiedätään, että hänen vakavat uhkauksensa saivat hänet pidätetyksi FBI-tutkinnan jälkeen.

Kalifornian asianajajatoimisto mukaan Cebula oli ollut aiemmin tässä kuussa yhteydessä firman ohjelmoijiin ja sanonut, että hän ”saattaapi käydä Blizzardilla vierailulla AK-47:n ja muiden ’kivojen’ välineiden kanssa”. Lisäksi miehen sanotaan todenneet, että ”hän saattaa haluta ’aiheuttaa häiriötä’ Blizzardin päämajassa Kaliforniassa AK-47:lla ja muutamalla muulla ’opportunistisella työkalulla'”. Blizzard luonnollisestikin otti uhkaukset vakavasti ja laittoi poliisivoimat asialle.

Stephen Cebula on tällä hetkellä pidätettynä ja saattaa saada kevyet viisi vuotta linnaa sekä jopa 228 000 euron sakot. Tuomio luetaan kuitenkin vasta myöhemmin tässä kuussa, joten vielä on aikaista sanoa. Toivottavasti tilanteesta saadaan lisää tietoa lähiakoina.

Lisää luettavaa