Mielipide: Älä anna Fallout 4 -nillittäjien lannistaa – Mestariteos sieltä kuitenkin on tulossa

07.06.2015

Viime viikolla se varmistui: Fallout 4 -peli tulee kuin tuleekin markkinoille lähitulevaisuudessa. Mikään suuri salaisuus ei kyseessä ollut, mutta lukemattomien pelaajien suusta pääsi helpotuksen huokaus, kun peli sai ensimmäisen virallisen trailerinsa.

Video ei ollut kuitenkaan kaikkien mieleen.

Aikani kuluksi selasin pari kotimaista keskustelupalstaa läpi siinä toivossa, että sieltä löytyisi ketju, jossa keskustellaan pelistä ja sen mahdollisista tapahtumista. Lähinnä verkosta löytyi kuitenkin ainoastaan kyynisten vinkujien ininää.

”Paska grafiikka näkyy pikseleistä, että tää on old genille tehty.”

”Tässä on koira mukana ihan paskaa.”

”Liikaa jengiä kuvissa ei oo apokalyptinen.”

”Eiks toi vanha musan käyttö oo jo nähty.”

”Stalker-pelit on parempia ja niissä on parempi tunnelma.”

”Se on kuitenkin ihan buginen.”

”Ei se oo kuitenkaan yhtä kaunis kuin The Witcher 3.”

”PC MASTER RACE KONSOLIJONNET PILASIVAT TÄNKIN PELISARJAN YKKÖNEN ON PARAS!”

Kriittinen saa olla aina. Etenkin hardcore-pelaajilla on kuitenkin enemmän sääntönä kuin poikkeuksena keskttyä lähinnä nillittämiseen ja huonojen puolien hakemiseen… noh, kaikista elämän osa-alueista. Siihen heillä on toki täysi oikeus, mutta luulisi, että jatkuva negatiivisten asioiden hakeminen syö omia voimavaroja.

Varmaa on jo nyt se, että miljoonille pelaajille ympäri maapallon Fallout 4 tulee olemaan vuoden pelitapaus. Minkä vuoden, siitä saadaan lisätietoa E3-messuilla puolentoista viikon päästä.

Yhtä varmaa on myös se, että se rasittava inisijä on paikalla muistuttamassa meitä siitä, miten siinä 23 pelitunnin kohdalla siinä yhdessä kaupungissa on väärän värinen pikseli siellä jätekasassa, ihan paska peli.

Jarkko Fräntilä

Lisää luettavaa