Microsoftia syytetään wokeismista: ”Tällaisia vaikutuksia ilmastohuijauksella on elämäämme”

Ei. Tai siis... ok.

26.01.2023

Microsoft kertoi 11. päivä tammikuuta, että heidän konsoleissaan on tästä lähin energiansäästömahdollisuus.

Käytännössä tämä näkyy niin, että jatkossa Microsoftin konsoleilla esimerkiksi pelejä ladatessaan voi valita, haluaako pelejä ladata normaaliin tapaan vai ajastaa lataukset niin, että ne toimivat vain silloin, kun energiankulutus on pienimmillään – eli esimerkiksi yöllä. Microsoftin mukaan tämä voi vähentää hiilidioksidipäästöjä jopa 20-kertaisesti pienemmiksi.

Tästä sitten nousi Yhdysvaltojen äärioikeistopiireissä valtava kohu. Esimerkiksi republikaanisenaattori Ted Cruz kertoi, miten ”ensin he veivät kaasuhellamme, sitten kahvimme, nyt he pyörittävät Xboxejamme”.

Konservatiivinen nuorisojärjestö Young America’s Foundation puolestaan kertoi Twitterissä, miten ”Lol, nyt wokettajat haluavat viedä meiltä videopelimme ilmastomuutoksen takia”.

Talk show -juontaja John Ziegler puolestaan twiittasi seuraavaa: ”Ehkä viimeistään nyt nuoret ihmiset tajuavat, millaisia vaikutuksia ilmastohuijauksella on elämäämme?”

Microsoftin mukaan ajastus toimii uusissa konsoleissa automaattisesti, mutta se ei vaikuta laitteiden toimintaan mitenkään. Sen saa luonnollisesti myös pois päältä valikoista yhdellä napin painalluksella.

Ei tässä oikein osaa sanoa enää mitään. Lisää neronleimauksia löydät täältä.

Lisää luettavaa