Maailman suurimman aikuisviihdesivuston moderaattori katsoi yli 700 pornokohtausta päivässä

Melkoisella tahdilla siinä joutuu videoita katsomaan.

16.03.2023

Pornhub-aikuisviihdesivuston moderaattori on kertonut työstään Money Shot: The Pornhub Story -dokumentissa. Dokumentti ilmestyy Netflixiin tällä viikolla.

Dokumentissa moderaattori kertoo, että sivuston moderaattori joutui katsomaan yli 700 kohtausta päivässä. Tavoite heillä oli käydä läpi 800-1000 kohtausta päivässä, mutta tähän moderaattorit eivät ajanpuutteen vuoksi kyenneet.

Nykyisistä työmääristä hän ei osannut kertoa, mutta sisältöä tulee päivä päivältä lisää Pornhubiin. Haastatellun moderaattorin mukaan hänen sivustolle työskennellessään moderaattoreita oli 30 kappaletta.

Sivuston moderaattorit huolehtivat muun muassa siitä, että videoiden sisältö ei ole lain vastaista, eivätkä esiintyjät ole esimerkiksi alaikäisiä tai että sisältö ei ole liian rankkaa tai väkivaltaista. Dokumenttia varten haastatellun moderaattorin mukaan on kuitenkin lähes mahdotonta nähdä suoraan videolta, minkä ikäisiä niissä esiintyvät ihmiset ovat.

Pornhub perustettiin vuonna 2007. Se on maailman suurin aikuisviihdesivusto, ja maailman yhdeksänneksi suosituin verkkosivu.

Lisää luettavaa