Maailman suosituin räiskintäsarja saa kaikille ilmaisen battle royale -moodin – mittelöt käynnistyvät jo tiistaina!

Battle royale on edelleen IN, ainakin Call of Dutyn mielestä.

09.03.2020

Call of Dutyn tänään paljastettu battle royale -moodi Warzone käynnistyy tiistaina 10. maaliskuuta.

Warzone ei ole osa Modern Warfarea, vaan täysin erillinen ja itsenäisenä jaeltava kokonaisuutensa. Linjoilla on aluksi kaksi pelimoodia, vanha kunnon battle royale sekä Plunder. Ensiksi mainittu heittää kentälle 150 pelaajaa, kolmen hengen tiimeissä. Tarkoituksena on luonnollisesti olla viimeisenä pystyssä alati pienenevän taistelutantereen sisällä. Plunderin tavoitteena taas on kerätä mahdollisimman sukkelaan riihikuivaa käteistä loottaamalla, ryöstämällä kuolleita pelaajia ja suorittamalla tiettyjä haasteita.

Kumpainenkin pelimoodi hyödyntää samaista Verdansk-karttaa, jonka rummutetaan olevan pelisarjan historian ylivoimaisesti suurin. Mukana on myös erilaisia kulkuneuvoja, jotta matkat eivät tunnu aivan niin pitkältä. Traileria voi katsastaa uutisen lopusta.

Warzone toimii Modern Warfaren tapaan nätisti ristiin alustasta (pc, Xbox One, PlayStation 4) riippumatta. Paketti on noin 100 gigatavun kokoluokkaa, joskin Modern Warfaren omistajien ei tarvitse kuluttaa kaistaa kuin parinkymmenen gigan verran.

Lähde: Gamespot, Eurogamer

Lisää luettavaa