Maailman kenties odotetuimmasta pelistä saatiin viimein uutta kuvaa – Ja kyllä vain on kaunista!

Nykypäivänä lähestulkoon kaikki odotetuimmat pelit ovat jatko-osia, mikä on sinänsä ymmärrettävää – ovathan ne sinänsä ainoita, joista pelaajilla olemassa melko varmat laadun takeet. Näin on ehdottomasti myös Shenmue 3:n kanssa.

Shenmue 3:a on helppo kutsua maailman kenties odotetuimmaksi peliksi. Se rikkoi viime vuonna Kickstarter-palvelussa ennätyksiä keräämällä alle vuorokaudessa yli kahden miljoonan lahjoitukset, mikä on enemmän kuin mikään peli palvelussa aikaisemmin. Tämän lisäksi Shenmue 2 julkaistiin vuonna 2001, joten uutta osaa on saatu odottaa jo likipitäen 15 vuotta. Kun peli viime E3-messuilla julkaistiin, moni itki ja huusi.

Shenmue 3:n työstäminen on nyt menestyksekkään Kickstarter-kampanjan jälkeen selvästikin aloitettu, ja alla on kaksi ensimmäisistä tulevasta pelistä julkaistuista kuvista. Aiempia osia pelanneena fanboyna täytyy sanoa, että kyllä vain ovat odotukset korkeilla, kun näkee näin kaunista maisemaa ja tietää pelin tunnelmallisen ja rauhaisen elämää mukailevan tyylin.

Shenmue 3

shenmue3

Peliä saadaan odottaa 2017-vuoden loppuun asti, ja se julkaistaan Playstation 4:lle sekä PC:lle.