Maailmaan ilmestyi juuri, öö, miehekkäin peliohjain mitä on koskaan nähty

Pelistriimaaja sai valita, millaisen custom-ohjaimen hän haluaa. Kaveri tahtoi kulliohjaimen, koska miksi ei.

03.12.2021

Jos luulit, että olet nähnyt pelimaailmasta kaiken näkemisen arvoisen, olit väärässä. Mel Magazine uutisoi pelistriimaaja Ludwigin voittamasta palkinnosta, kun kaveri hoiti nimiinsä Among Us -turnauksen ja sai palkinnoksi teettää itselleen millaisen Gamecube-ohjaimen ikinä halusikaan. Ja mitä hän tahtoi ohjaimeen? Kullin ja kassit, ja sillä sipuli.

Tarkemmin ottaen kuvio meni ilmeisesti niin, että 19-vuotias peliohjaimia harrastuksena suunnitteleva Michael-niminen nuorukainen lupasi tehdä vapaavalintaisen custom-ohjaimen sille, joka sattuu voittamaan Twitchissä järjestetyn Among Us -turnauksen. Ludwig voitti, ja kun mieheltä kysyttiin, millaisen ohjaimen hän haluaa, kuului vastaus, että ”dick and balls”. Niinpä Michael ryhtyi toimeen, ja nyt maailma on yhtä fallista peliohjainta rikkaampi.

Ludwig ei voisi olla palkintoonsa enää tyytyväisempi: ”Tämä on upein asia, mitä olen koskaan omistanut”, striimaaja ilakoi Twitterissä. Michael puolestaan kertoo Melin haastattelussa, että kaikilla ohjaimen nähneillä on ollut sama reaktio: ”Aluksi he ajattelevat, ettei tuollaista saisi olla, mutta hetken mietittyään he tuntuvat olevan iloisia siitä, että sellainen kuitenkin on”, tekijä kertoo.

Michael ei tehnyt ohjainta yksin, vaan soppaa oli hämmentämässä useampi kokki. Apuaan tarjosi esimerkiksi Isaac Caplan Wilson, jonka Design Out of Shield -nimellä tekemät ohjaimet ovat herättäneet huomiota aiemminkin. Mukana olivat myös sellaiset Twitterin asukit kuin @ToastyTilapia, @CVSmashMods ja @riennezelda, joiden muihin töihin voi tutustua alla olevissa upotuksissa näkyvien linkkien avulla.

Lisää luettavaa