Lokakuun PS Plus -pelit julki – legendaarista tappajaa pääsee nyt ohjaamaan maksutta

PS Plus -pelit lokakuulle on julkistettu.

Lokakuun PS Plus -peleistä ensimmäinen on Friday the 13th: The Game -moninpeli, jossa teinijoukon on selviydyttävä yön kauhuista. Viattomia uhreja pelissä vaanii yksi lajityypin ikonisimmista hahmoista, Jason Voorhees.

Pelimekaniikaltaan teos muistuttaa Dead by Daylightia, joka on tuttu elokuun PS Plus -pelivalikoimasta. Hiiviskely ja tiimityö ovat avain onnistumiseen, sillä selviytyjien on suoritettava määrätyt tavoitteet edetäkseen tasolta toiselle.

Tappaja-Jasonin roolissa pelaajan on eristettävä selviytyjät toisistaan ja nirhata heidät yksi kerrallaan. Tehtävässä auttavat Jasonin kätevät taidot, joihin lukeutuvat muun muassa seinien läpi näkeminen ja teleporttaus. Pelin edetessä pelaaja saa käyttöönsä uusia työkaluja, kuten eri hahmoversioita Jasonista jotka ovat tuttuja myös alkuperäisistä elokuvista.

Selviytymiskauhun lisäksi PS Plus -jäsenet pääsevät lokakuussa nauttimaan kilpailullisesta ja futuristisesta Laser League -verkkomoninpelistä, joka vie pelaajan vaarallisen urheilulajin pariin vuonna 2150.

Listan kaikista 2. lokakuuta saapuvista PS Plus -peleistä löydät alta.

Friday the 13th: The Game (PS4)
Laser League (PS4)
Knowledge is Power (PS Plus bonus – PlayLink)
Master Reboot (PS3)
The Bridge (PS3, PS4, PS Vita)
Rocketbirds 2: Evolution (PS Vita, PS4)
2064: Read Only Memories (PS Vita, PS4)

Lisää luettavaa