Logitechin uutuuslaitteissa huokuu peliammattilaisten kokemus

Valonnopeudella toimivia pelilaitteita.

05.09.2023

Logitech toi markkinoille uudet kilpapelaajien kanssa hienosäädetyt pelilaitteet.

Langaton Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED -näppäimistö on muotoiltu kätevän kokoiseksi. Sen ansiosta näppäimistön voi kääntää helposti sopivaan peliasentoon ja ottaa mukaan pelitapahtumiin. Monipuolinen näppäinten ohjelmoitavuus, LIGHTSYNC-värivalaistus, omat toimintopainikkeet äänen- ja videotoistoon sekä äänenvoimakkuuden vierityspainike täydentävät monipuolisesti räätälöitävän näppäimistön. Viiveettömästä langattomasta toimivuudesta vastaa Logitech G:n LIGHTSPEED-teknologia. LIGHTSPEED-vastaanottimen lisäksi näppäimistö voidaan liittää tietokoneeseen myös langattomalla Bluetooth-yhteydellä tai mukana tulevalla USB-C/USB-A-kaapelilla.

Läpikuultavien PBT-näppäimistöhattujen läpi hohkaa näyttävä LIGHTSYNC RGB -valaistus, jota voidaan käyttää sekä pelaamisen apuna että pelitunnelman luomisessa. Näppäinhatut voidaan halutessa myös vaihtaa muiden valmistajien valmistamilla vaihtoehdoilla. Peliammattilaisten toiveesta näppäimiin voi mukauttaa lisää erilaisia äänen- ja videonhallintapainikkeita. Näppäimistön voi valita kolmella eri värillä eli mustana, valkoisena ja pinkkinä sekä kahdella kytkinvaihtoehdolla, jotka ovat taktiilit GX Brown- ja lineaariset GX Red -kytkimet. Lisäksi näppäimistön mukana tulee kätevä kantolaukku pelimatkoja varten.

Langattoman Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 -pelihiiren suunnittelussa on menty tarkkuus, suorituskyky ja luotettavuus edellä. Tämä on mahdollistettu huipputeknologialla, kuten mekaanisoptisilla LIGHTFORCE-kytkimillä, joissa hyödynnetään mekaanisten ja optisten kytkinten parhaita puolia yhdessä. Lisäksi vallankumouksellinen HERO 2 -anturi kykenee jopa 500 tuuman sekuntinopeuteen ja peräti 32 000 DPI-tarkkuuteen. Kaksinkertaisen rakenteensa ansiosta anturi pysyy menossa mukana jopa hiirtä nostettaessa tai kallistettaessa.

Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED -pelinäppäimistö ja Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 -pelihiiri on suunniteltu kilpapelaajan tiukat vaatimukset mielessä. Keskeisiä ominaisuuksia ovat huippuluokan suorituskyky, tarkkuus ja miellyttävä muotoilu, jotka kaikki vaikuttavat pelisuorituksiin.

Logitech G on viimeisen kolmen vuoden aikana käyttänyt sadoittain tunteja peliammattilaisten kanssa. Tällaisia ovat esimerkiksi suomalaisen ENCE-tiimin pelaajat. Aika on käytetty ammattilaistasoisten PRO-oheislaitteiden kehittämiseen, joita on mukautettu ja hienosäädetty peliammattilaisilta saadun palautteen mukaan. Uusi pelinäppäimistö ja pelihiiri täydentävät aiemmin tänä vuonna julkistettuja Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED -pelikuulokkeita, muodostaen näin ammattilaistasoisen laitteistokokonaisuuden. Yhdistettynä samaan Logitech G HUB -ohjelmistoon tämä kolminaisuus muodostaa korkeatasoisen pelikokemuksen vailla vertaa. Jotta pelipiste olisi väritykseltään yhtenäinen tulee Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED -kuulokkeista uusi pinkki malli.

”Uusi kiehtova PRO-mallistomme juontuu tinkimättömästä pyrkimyksestä tuoda pelaajille huippuunsa hiotut ja suorituskykyiset oheislaitteet, jotka vastaavat eliittitason peliammattilaisten ja muiden korkeatasoisten kilpapelaajien vaatimuksiin”, kommentoi kilpapelipuolen tuotepäällikkö Brent Barry. ”Nämä tuotteet ovat upeita esimerkkejä omistautuneisuudestamme suorituskyvyn, nopeuden ja luotettavuuden kehittämisessä. Tämän on mahdollistanut pitkäkestoinen yhteistyö peliammattilaisten kanssa. Heidän palautteensa avulla olemme voineet hioa ja parannella tuotteitamme. Näin voimme taata parhaan mahdollisen toimivuuden ja laadun sekä ensiluokkaiset innovaatiot pelituotteissa.”

Sekä näppäimistö että hiiri tulevat myyntiin kolmella eri värivaihtoehdolla, jotka ovat musta, valkoinen ja pinkki.

Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED (229 euroa), Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 (169 euroa) ja Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED (269 euroa) ovat myynnissä nyt.Lisää luettavaa