Logitech G CLOUD nyt Suomessa – tartu huikeaan avajaistarjoukseen!

Isot pelit pienessä koossa.

16.05.2023

Logitech G CLOUD -pelikonsoli on nyt saatavilla Suomessa.

Pelikonsolin Euroopan-julkaisua juhlistetaan avajaistarjouksella, johon sisältyy pelilaitteen lisäksi kuuden kuukauden Xbox Game Pass Ultimate -pelipalvelun tilaus. Tarjous sisältää myös NVIDIA GeForce NOW Priority- ja Shadow PC -palvelujen kuukauden tilaukset. Tarjous on voimassa 22. toukokuuta ja 22. kesäkuuta välisen ajan tai niin kauan, kun tuotteita riittää.

Kevytrakenteinen ja kannettava pelikonsoli on suunniteltu pelattavuus etusijalla. Huippuluokan ohjaus- ja hallintapainikkeet, tarkka ja värikylläinen täysteräväpiirtoinen näyttö ja tehokas akku mahdollistavat pelaamisen uudella tavalla. Konsolilla voi pelata suoratoistamalla pelejä Xbox Games Pass -tilauksella Xbox-pilvipalvelusta tai vaihtoehtoisesti käyttämällä pc-pelaamisen mahdollistavia pilvipalveluita, kuten NVIDIA GeForce NOW tai oman tietokoneen pilveen tuovaa Shadow PC -palvelua.

Lisäksi Logitech G CLOUDilla voidaan striimata pelejä myös omalta Xbox-pelikonsolilta Xbox-sovelluksella tai Steam-palvelun pelejä SteamLink-toiminnolla. Pelejä voi myös ladata konsolille Google Play -kauppapaikasta. Lisäksi pelikonsoli soveltuu videostriimien katseluun.

12 tunnin akunkeston ansiosta pelikonsolista riittää virtaa jopa koko päivän käyttöön. Painoa pelikonsolilla on 463 grammaa.

”Olemme innoissamme tuodessamme Logitech G CLOUD -pelikonsolin Eurooppaan ja voidessamme tehdä yhteistyötä alan johtavien kumppaneiden kanssa”, kommentoi Logitech G:n toimitusjohtaja Ujesh Desai. ”Logitech G CLOUD mahdollistaa uudenlaisen tavan nauttia pelaamisen iloista satojen eri pelien parissa. Toivommekin pelikonsolin päätyvän mahdollisimman monien pelaajien käsiin.”

Kaikki Logitech G -tuotteet ovat hiilineutraaleja eli niiden hiilijalanjälki on hyvitetty kestävän kehityksen toimenpiteillä ja luontoystävällisillä materiaalivalinnoilla, kuten käyttämällä paperia FSC-sertifioiduista metsistä.

Logitech G CLOUD -pelikonsoli on myynnissä nyt hintaan 359 euroa.

Lisää luettavaa