Logitech G Aurora Collection on stereotypioita rikkova, värikäs ja erilaiset käyttäjätarpeet erinomaisesti huomioiva pelilaitesetti

Vaaleita värejä ja pehmeitä muotoja.

26.07.2022

Logitech G Aurora Collection -tuoteperhe koostuu sävysävyyn yhteensopivista laitteista. Ne on luotu pelaajien monimuotoisuutta ajatellen.

Aurora Collectionin kantava teema on pelaajien yhteenkuuluvuus. Tekijät haluavat tarjota pelilaitteet kaikille sukupuoleen, ikään, ihonväriin tai muihin ominaisuuksiin tai mieltymyksiin katsomatta. Aurora Collectionin tuotteiden suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti naispelaajien tarpeet. Lisäksi niihin on tuotu mukaan leikkisyyttä ja värikkyyttä erilaisia mieltymyksiä mukaillen.

Logitech G Aurora Collection -tuoteperhe koostuu langattomista G735-pelikuulokkeista, langattomasta G705-hiirestä ja kahdesta eri pelinäppäimistöstä, jotka ovat langaton G715 ja langallinen G713. Lisäksi kokoelmaan kuuluu Blue Yeti Aurora -pöytämikrofoni ja kahdeksan eri lisätarviketta laitteiden räätälöimiseksi.

Aurora Collection -valikoiman tyyli muotoutui naispelaajilta saadun palautteen perusteella. Valikoima onkin vastaus aliedustetun pelaajaryhmän toiveisiin ja tarpeisiin tavalla, jolla pelaajat voivat ilmaista itseään entistä paremmin kaikenlaisten pelien parissa.

”Valtaosa peliteollisuudesta on jämähtänyt yksi koko kaikille -tyyliseen ajatusmaailmaan”, kommentoi Logitech G:n varatoimitusjohtaja Ujesh Desai. ”Tällainen malli ei kuitenkaan heijasta tiedostavien ja itseään ilmaisevien pelaajien moninaista joukkoa, jossa hauskuus ja oman tyylin esille tuominen on osa viihtymistä. Vanhanaikainen ajatusmaailma ei myöskään sovi Logitechin haluun tuoda laadukkaita ja miellyttäviä tuotteita kaikenlaisille pelaajille. Katsoessamme omaa tuotevalikoimaamme huomasimme, että voisimme tehdä enemmän. Luomamme Aurora Collection -tuoteperhe tarjoaa aiempaa monipuolisemman, inklusiivisemman ja helposti lähestyttävämmän laitevalikoiman täynnä leikkisyyttä ja mukavuutta. Lisäksi se tukee pitkäjänteistä omistautuneisuuttamme tuoda pelaaminen kaikille ja kaikenlaisille pelaajille.”

Valkopintaisissa ja langattomissa Logitech G735 -pelikuulokkeissa on RGB-valaistus ja kaksoiselementit. Luurien akku jaksaa valaistuksen kanssa 16 tuntia ja ilman sitä yli 55 tuntia. Kuulokkeet käyttävät sekä Logitechin omaa Lightspeed-teknologiaa että Bluetooth-yhteyttä. Niiden pehmusteosat ovat vaihdettavissa.

Sekä langaton Logitech G715– että langallinen Logitech G713 -pelinäppäimistö hyödyntävät matalaprofiilisia ja mekaanisia kytkimiä. Kompaktin tenkeyless-muotoilun ansiosta näppikset kulkevat mukana vaikkapa laniturnauksesta toiseen. G715-näppäimistön akku jaksaa yhdellä latauksella 25 pelituntia. Se myös tukee sekä Lightspeed- että Bluetooth-tekniikkaa yhdistämiseen. Näissä pohjareunoistakin valaistuissa näppäimistöissä on mukana erillinen pilvikuvioitu rannetuki.

Langaton Logitech G705 on suunniteltu ensisijaisesti pienemmille kämmenille. 85 gramman painoisessa hiiressä on säädettävä DPI-asetus, jonka hallintapainike on aina sormien ulottuvilla. Edellämainittujen laitteiden mukaisesti G705 tukee sekä Lightspeed- että Bluetooth-tekniikkaa langattomaan yhdistämiseen.

Aurora-tuoteperhe koostuu lisäksi kahdeksasta erilaisesta oheistarvikkeesta, joilla omia pelilaitteita voidaan täydentää monin eri tavoin. Näitä ovat pilvikuvioitu rannetuki, kuvioidut johtopidikkeet ja sydämenmuotoinen säilytysrasia kuulokkeille. Muita lisätarvikkeita ovat vaihdettavat korvapehmusteet ja sankamikrofoni kuulokkeille, näppäimistöjen vaihdettavat päällyslevyt, näppäinten irrotustyökalu + näppäinharja -apuväline, vaihdettavat näppäinhatut sekä pelikäyttöön tarkoitetut värikkäät hiirimatot.

Aurora Collection -pelituotteita voidaan täydentää vielä uudella Blue Yeti Aurora -pöytämikrofonilla, joka tulee saataville kahtena värivaihtoehtona. Mikrofoniin sisältyy ainutlaatuinen Aurora Collection -teemainen striimityökalu, jolla striimaaja voi mukauttaa lähetystään ainutlaatuisin tavoin. Lisäksi Yeti-mikrofoni tukee Blue VO!CE -ohjelmistoa, jolla käyttäjä voi muuttaa ääntään monilla eri tavoilla. Ohjelmisto tukee myös erilaisia studio-ohjelmistoja, taajuuskorjainta, limittereitä ja muun muassa NVIDIA Broadcast Noise Removal -ohjelmistoa. Blue VO!CE on käytettävissä Logitech G Hub -softan kautta.

Kaikkien Logitech G -pelituotteiden lailla myös Aurora Collection -tuotteet on valmistettu hiilineutraalisti. Logitech hyvittää hiilijalanjälkensä tukemalla metsien istuttamista, käyttämällä kierrätysmateriaaleja ja tukemalla hiilipäästöjä vähentäviä yhteisöjä. Lisäksi pakkauksissa käytetty paperi tulee FSC-sertifioiduista metsistä.

Logitech G735, Logitech G715, Logitech G713, Logitech G705 ja Blue Yeti Aurora tulevat myyntiin 199, 199, 169, 99 ja 139 euron suositushinnoin.

Langattomat Logitech G735 -pelikuulokkeetLangaton Logitech G705 -pelihiiriLangaton G715 -pelinäppäimistöLangallinen Logitech G713 -pelinäppäimistöBlue Yeti Aurora -pöytämikrofonin värivaihtoehdotKuvioitu johtopidikeSydämenmuotoinen säilytysrasia kuulokkeille (johon mahtuu näköjään hiirikin)Vaihdettavat korvapehmusteet ja sankamikrofoni. Saatavilla eri väreissä.Vaihdettavia näppäimistön päällyslevyjä saa eri värisinäVaihdettavia näppäinhattuja on tarjolla eri väreissä …… kuin myös hiirimattojakin

Lisää luettavaa