Logitech esitteli ultrakevyen näppäimistön liikkuville ammattilaisille

Ultrakannettava ja langaton näppäimistö.

18.06.2024

Tablettilaitteille, älypuhelimille ja kannettaville tietokoneille suunniteltu Logitech Keys-To-Go 2 on matkakäyttöön sopiva näppäimistö. Se on yhteensopiva useiden käyttöjärjestelmien kanssa, joten käyttäjät voivat työskennellä lähes millä tahansa laitteella, missä ja milloin tahansa.

”Nykyisessä nopeatempoisessa maailmassa tuottavuuden ylläpitäminen myös liikkeellä ollessa on tärkeää”, sanoi Logitechin mobiiliratkaisujen ja kumppanuuksien johtaja Joseph Mingori. ”Ymmärrämme liikkuvien ammattilaisten kohtaamat haasteet ja heidän halunsa löytää ratkaisuja, jotka vähentävät kantamista ja helpottavat tekemistä missä tahansa. Keys-To-Go 2 on erittäin henkilökohtainen laite, joka luo ihanteellisen työtilan mihin tahansa.”

Keys-To-Go 2 mahdollistaa tehokkaan ja tarkan kirjoituskokemuksen laadukkaiden saksikytkimien ansiosta. Sen voi liittää Bluetooth-yhteydellä jopa kolmeen laitteeseen painamalla Easy-Switch-näppäimiä. Näin näppäimistöllä voi kirjoittaa niin tablettilaitteilla, älypuhelimilla kuin kannettavilla tietokoneilla.

Näppäimistössä on myös kiinteä suojakansi, joka suojaa näppäimiä vaurioilta tai roiskeilta kuljetuksen aikana. Käytön aikana kansi taittuu kätevästi näppäimistön alle asettaen samalla näppäimistön sopivaan kirjoituskulmaan.

Näppäimistö saa virtansa vaihdettavista nappiparistoista (CR 2032) ja toimii niillä jopa 36 kuukautta kerrallaan käyttötavasta ja -määrästä riippuen.

Kätevällä Logi Options+ -ohjelmistolla näppäimistöön voi määritellä erilaisia pikatoimintoja Windows- ja MacOS-käyttöjärjestelmillä. Näin näppäimistö helpottaa usein toistuvien askareiden suorittamista. Ohjelmiston Logi AI Prompt Builder -lisätoiminto nopeuttaa myös Open AI:n ChatGPT:n käyttöä. Se tuo tekoälyn kirjaimellisesti käyttäjänsä sormenpäähän nopean pikavalinnan avulla. Käyttäjä voi esimerkiksi valita haluamansa tekstin ja antaa Logi AI Prompt Builderin muotoilla tekstin uudelleen, tehdä siitä yhteenvedon tai kääntää sen vaikkapa suomeksi.

Kompakti näppäimistö tulee saataville kahdella eri näppäinasettelulla. Grafiitinmustassa yleismallissa on näppäinmerkinnät Android-, ChromeOS-, Windows-, iPadOS-, iOS- ja MacOS -käyttöjärjestelmille. Apple-laitteille omistettu vaaleanharmaa versio sisältää näppäinmerkinnät vain iPadOS-, iOS- ja macOS -käyttöjärjestelmille.

222 grammaa painava Logitech Keys-To-Go 2 on myynnissä nyt hintaan 89,99 euroa.

Kaikki Logitechin tuotteet suunnitellaan tarjoamaan ensiluokkainen käyttäjäkokemus sekä minimoimaan tuotteen valmistuksen hiilijalanjälki. Kestävän kehityksen mallissa huomioidaan tuotteen kehitystyö ja valmistus aina raaka-aineista valmistukseen ja tuotteen kierrätysmahdollisuuksiin huomioiden ympäristölliset ja sosiaaliset tekijät. Kaikki tuotteet ovat hiilineutraaleja ja niissä käytetään kierrätysmuovia. jonka määrä vaihtelee mallien ja värien mukaan. Tuotepaketeissa käytetty paperi tulee FSC-sertifioiduista metsistä ja muista valvotuista lähteistä. Logitechin PCR-ohjelma kertoo yrityksen omistautumisesta kestävään kehitykseen ja materiaalien uusiokäytöstä, joka osaltaan auttaa pienentämään alan hiilijalanjälkeä ja tukemaan kierrätysmateriaalien käyttöä. Logitech vauhditti taannoin ilmastostrategiaansa ja aikoo olla ilmastopositiivinen vuoteen 2030 mennessä sitomalla enemmän hiiltä kuin tuottaa. Lisätietoa löytyy osoitteessa www.logitech.com/fi-fi/sustainability.html.

Lisää luettavaa