Lego Dimensionin näyttelijäkaarti olisi kunnianhimoinen jopa suuren luokan leffalle

Muuan muassa Chris Pratt ja Gary Oldman tähdittävät Lego Dimensionsia.

Onhan noita julkkisten ja Hollywood-näyttelijöiden tähdittämiä pelejä nähty, mutta Lego Dimensions vetää tähän mennessä pisimmän korren. Parin viikon kuluttua ilmestyvä Lego-peli yhdistää niin monta eri elokuva-, tv- ja -pelisarjaa, että näyttelijäkaartista tulee pakostakin todella kunnioitettava.

Back to the Future -leffoista (1985-1990) mukana ovat tietysti Michael J. Fox ja Christopher Lloyd. Pelin pahiksen roolissa kuullaan Gary Oldmania ja hänen apurinaan koomikkonakin tunnettus Joel McHalea.

Peli sisältää myös tupla-annoksen Chris Prattia, sillä kaveri on mukana sekä Jurassic Worldin (2015) että The Lego Movien (2014) rooleillaan. Jälkimmäisestä mukana ovat myös muun muassa Elizabeth BanksCharlie Day ja Alison Brie.

Mukana on myös peliääninä ansioitunutta porukkaa. Batmanin äänenä pelissä kuullaan Troy Bakeria ja Harley Quinnia puolestaan näyttelee Tara Strong. Mukana ovat alkuperäisten näyttelijöiden voimin myös Portal-sarjan GLaDOS (Ellen McLain) ja Wheatley (Stephen Merchant).

Doctor Who -sarjasta puolestaan mukana ovat 12. Tohtoria esittävä Peter Capaldi, sekä Jenna Coleman ja Michelle Gomez. Lisäksi kaikki aiemmatkin Tohtorit ovat mukana vähintään vanhojen ääniklippien muodossa. Osa alkuperäisistä näyttelijöistä on saatu mukaan myös Ghostbustersista (1984), The Lord of the Rings -leffoista (2001-2003), sekä Scooby-Doo ja Simpsonit -tv-sarjoista.

Täyttä listaa ääninäyttelijöistä ei kaiketi ole edes julkaistu, mutta alla olevalla videolla vilahtaa vielä muutama lisää. Siellähän on muun muassa Spider-Man -leffoistakin tuttu, aina loistava J. K. Simmons!

Lego Dimensions ilmestyy 29. syyskuuta Wii U:lle, sekä uuden ja vanhan sukupolven PlayStationille ja Xboxille.

Lisää luettavaa