Laskuri saavutti nollan ja mystinen Halo 5 -sivusto paljastui

Hunt the Truth -sivusto avautui viime yönä.

Viime viikon lopulla kerroimme mystisestä tumblr-sivusta, joka sisälsi laskurin, Halo 5:n logon ja sanat Hunt the Truth. Kuten tuolloin laskimme, laskuri pysähtyi Suomen aikaa viime yönä.

Laskurin alta ei kuitenkaan paljastunut Halo 5:n julkaisupäivää, vaan kokonainen pelin taustakertomukselle omistettu sivusto. Hunt the Truth on fiktiivisen sotakuvaajan ja journalistin Benjamin Giraudin sivusto, jolla hän paljastaa Master Chiefin tarinan salat.

Sivuston mukaan Giraud oli paikalla, kun Master Chief saapui pelastamaan Maapalloa Covenantin hyökätessä New Mombasaan. (Tämä nähtiin tietysti Halo 3:ssa.) Tämän jälkeen Giraud palkattiin kirjoittamaan syväluotaava profiili Master Chiefista ja tätä taustakertomusta mies nyt paljastaa pala palalta sivustollaan.

Ensimmäinen pariminuuttinen osa taustakertomusta on kuunneltavissa Hunt the Truth -sivulla. Lisäksi sivulla on pieni teaser-traileri, sekä ilmoitus, että seuraava osa on odotettavissa jälleen viikon kuluttua, sunnuntaina 29. maaliskuuta.

Pelisivusto Hardcore Gamer uskoo Halo 5: Guardiansin ilmestyvän marraskuussa, mutta virallista tietoa julkaisupäivästä ei ole. Peli ilmestyy toki yksinoikeudella Xbox Onelle.

Lisää luettavaa