Langattomasta DJI Mic -mikrofonijärjestelmästä uusi kevyempi paketti

Parempaa ääntä videoihin.

11.01.2023

Parhaatkin kamerat tarvitsevat rinnalleen laadukkaan välineistön äänen taltioimiseen. DJI Mic ratkaisee ongelman langattomasti. Pienikokoinen ja hyvin ääntä taltioiva mikrofoni sekä monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu vastaanotin ovatkin kätevä ja kokonaisvaltainen ratkaisu monenlaisiin kuvaustilanteisiin.

Aiemmasta DJI Mic -paketista on nyt julkaistu edullisempi yhden mikrofonin versio. Entistä kevyempi kaksikanavainen mikrofonijärjestelmä on ratkaisu kaikenlaiseen kuvaukseen, sillä mikrofoni ja vastaanotin tarvikkeineen kulkevat mukana vaivatta omassa sälytyspussissaan kameran kanssa.

Järjestelmän langaton tekniikka toimii esteettömässä ympäristössä jopa 250 metrin kantamalla. Se mahdollistaa äärimmäisen monipuolisen käytettävyyden erilaisten kameroiden kanssa. Paketin kruunaa tehokas akku ja monipuoliset lisävarusteet.

Langattomassa lähettimessä on monisuuntainen yhdysrakenteinen mikrofoni. Se tekee järjestelmästä ihanteellisen vaihtoehdon monenlaisiin juontotilanteisiin ulkona tai studiossa. Vain noin 30 gramman painoinen mikrofoni voidaan helposti ripustaa esimerkiksi vaatteisiin yhdysrakenteisella kiinnikkeellä tai mukana tulevilla kiinnitysmagneeteilla. Ulkotiloja varten pakettiin sisältyy mikrofonin tuulensuoja.

Kosketusnäytöllisessä vastaanottimessa on sovitinkenkä, jolla vastaanotin voidaan helposti kiinnittää erilaisiin kameroihin sekä älypuhelimiin. Kosketusnäytöstä on helppo seurata mikrofonin äänentasoa ja akun varausta sekä määrittää tallennusasetuksia ja muita toimintoja. Tehokkaan 2,4 gigahertsin lähetystekniikan ansiosta lähettimen ja vastaanottimen langaton yhteys on luotettava ja nopea. Lähettimessä on 14 tunnin edestä omaa tallennustilaa, joten ääni tallentuu, vaikka yhteys vastaanottimeen katkeaisi.

DJI Mic -järjestelmään sisältyy tarvittavat liittimet ja johdot sekä kätevä kantopussi, johon mahtuvat lähetin ja vastaanotin tarvikkeineen. Täydellä akulla vastaanottimesta riittää virtaa viiden tunnin käyttöön. Lähettimessä akunkesto on viisi ja puoli tuntia. Molemmat voidaan vaivatta ladata USB-C-latauskaapelilla.

Tänään julkistettu DJI RS 3 Mini -kameravakain täydentää erinomaisesti kuvauskokoonpanon, jossa kameran kuva ja mikrofonin äänet ovat täydellisesti tasapainossa keskenään. DJI RS 3 Mini -kameravakain on saatavana myös Creator Combo -pakettina, joka sisältää kahdella mikrofonilla ja latauskotelolla varustetun DJI Mic -mikrofonijärjestelmän.

DJI Mic yhdellä mikrofonilla ja suojapussilla tulee myyntiin 229 euron hintaan. Aiemmin julkaistu DJI Mic kahdella mikrofonilla ja latauskotelolla on saatavana hintaan 339 euroa.

Lisää luettavaa