Kuvaa kuin ammattilainen Sony ZV-E1-vlogikameralla

Tarkkaan sisällönluontiin.

30.04.2023

ZV-E1 on Sonyn ensimmäinen vlogikamera, jossa on 12,1 MP:n taustavalaistu 35 mm:n CMOS-kuvakenno. Lisäksi kamerassa on 15 askeleen valotusvara, vähäinen kohinataso, korkea herkkyys ja upea täyden kennokoon bokeh-sumennus.

Sonyn omien testien mukaan jopa kahdeksan kertaa ZV-E10:n BIONZ X -kuvaprosessoria tehokkaampi uusi BIONZ XR -kuvaprosessori parantaa korkeaa herkkyyttä, tarkkaa sävyntoiston renderöintiä, värintoistoa ja suorituskykyä heikossa valaistuksessa.

ZV-E1:ssä on Sonyn E-tyypin järjestelmä, ja sitä voi käyttää E-tyypin objektiivien kanssa. Esimerkkinä tarkkuudesta ja laadukkaasta bokeh-sumennuksesta tunnetut G Master -sarjan objektiivit. 12 – 1 200 mm:n polttoväli (SEL20TC-telejatkeen kanssa. 35 mm:n täyden kennokoon vastaavuus.) antaa käyttäjille runsaasti luovia mahdollisuuksia.

Käyttämällä Cinematic Vlog -asetusta voi kuvata elokuvamaista vlogimateriaalia. Kuvataajuus (24 kuvaa/s) ja laaja Cinemascope-kuvasuhde (2.35:1) sekä mustat palkit kuvan ylä- ja alapuolella tehostavat elokuvamaista yleisilmettä.

Sony ZV-E1 on myynnissä nyt hintaan 2 800 euroa.

Lisää tietoja Sonyn sivuilta.

Lisää luettavaa