Kun jotkut rokkarit ovat koukussa heroiiniin, Serj Tankianin ongelmana ovat videopelit

System of a Downin laulaja tykkää pelaamisesta vähän liikaakin.

24.05.2022

System of a Down on monellakin tapaa erikoinen yhtye. Ensinnäkin bändin musiikki on varsin omaleimaista metallimöykkää, ja toiseksi sen riveissä soittaa sekä pesunkestäviä liberaaleja (Serj Tankian) että Trumpia kannattavia konservatiiveja (John Dolmayan). Kolmantena kummallisuutena mainittakoon, että päihdeongelmien sijaan sen laulajalla on vaikeuksia rajoittaa videopelien pelaamista.

Serj Tankian kertoi Loudwire-sivuston haastattelussa lopettaneensa pelaamisen jo kahdesti. Ensin nuorena parikymppisenä Tankian pelasi Playstationilla niinkin paljon, että miehen kädet alkoivat reistailla. Sen vuoksi rakas harrastus piti jättää tyystin.

”Huomasin, että aloin addiktoitua siihen aika kovaa”, Tankian kertoo haastattelussa. ”Tarvitsin käsiäni bändihommissa, joten lopetin pelaamisen.”

”Sitten vuosia myöhemmin eräs yhtiö halusi minun tekevän musiikkia videopeliin. Innostuin ajatuksesta, mutta sitten tajusin, ettei minulla ollut enää konsolia. He lähettivät minulle sellaisen sekä muutamia pelejä. Ja arvaapa mitä tapahtui? Olin jälleen iltakymmeneltä sängyssä pelaamassa hullun lailla, hyvää vauhtia koukuttumassa touhuun uudelleen. Niinpä minun täytyi hankkiutua laitteesta taas eroon.”

Tankian tekee edelleen musiikkia peleihin, jos sopiva projekti osuu kohdalle, mutta kolmatta kertaa hän ei aio konsolia hankkia. Hyvähän se on, jos tietää rajansa!

Lisää luettavaa