Kovaa peliä Playstation 5 -rintamalla – rosvo ryösti pelikonsoleita aseella uhaten

Hyvä ettei pahemmin käynyt.

10.01.2022

Uuden sukupolven pelikonsolit ovat edelleen kiven alla tuotanto-ongelmista johtuen, ja niiden kauppaamiseen alkaa liittyä jo hurjia piirteitä. Esimerkiksi kanadalainen Durham Radio News kertoo tapauksesta, jossa kaksi henkilöä joutui aseellisen ryöstön uhriksi kaupatessaan neljää Playstation 5 -konsolia. Ryöstäjä on edelleen karkuteillä.

Rikos tapahtui torstaina 6. tammikuuta, kun Pleikkareita kaupannut parivaljakko lähti tapaamaan potentiaalista ostajaa. Kauppa oli sovittu sosiaalisen median välityksellä, mutta kun osapuolet kohtasivat, ”ostaja” vetikin esiin käsiaseen ja nappasi laitteet väkisin. Konsolit saatuaan rosvo nousi harmaan Nissanin kyytiin ja pakeni.

Paikallinen poliisi kehottaa ihmisiä varovaisuuteen vastaavia kauppoja solmiessa. ”On parasta tavata ostaja päiväsaikaan jossain muualla kuin kotona, ja kannattaa ottaa joku mukaan kauppapaikalle. Osamaksuja ei tule hyväksyä, ja sama pätee muihin maksutapoihin kuin käteiseen. Älä luovuta kauppatavaraa ennen kuin olet saanut rahat”, poliisin tiedotteessa luetellaan. Ihan hyviä neuvoja Suomenkin oloihin.

Lisää luettavaa