Kookasnäyttöinen Amazfit GTR 3 Pro -älykello kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin seurantaan

Iso näyttö ja suomenkielinen käyttöliittymä.

31.05.2022

Urheilullisten Amazfit-älykellojen uusin tulokas Amazfit GTR 3 Pro on kellotaulultaan entistä kookkaampi, mutta 70,6 prosentin näyttö-runkosuhteensa ansiosta käytännössä samoissa mitoissa pikkusisarensa kanssa.

Kevyestä ja kestävästä ilmailustandardin mukaisesta alumiinista tehty pyöreä kello sisältää helppokäyttöisen pyörösäätimen. 1,45 tuuman AMOLED-kellotaulu on viimeistelty kaarevalla lasilla ja virtaa siihen piisaa valmistajan mukaan 12 päiväksi.

Suomenkieliseen Zepp OS -käyttöjärjestelmään perustuva älykello rakentuu toiminnoiltaan hyvinvoinnin, liikunnan ja käytännöllisyyden ympärille. Zepp OS on suunniteltu vähävirtaiseksi järjestelmäksi, joka suoriutuu vaativistakin toiminnoista turhaan akkua kuluttamatta. Android- ja iOS-yhteensopiva älykello on yhdistettävissä terveys- ja liikuntapalveluihin, kuten Apple Terveys, Google Fit, Strava, Relive, Runkeeper ja TrainingPeaks. Älykello osaa hyödyntää myös Alexa-äänikomentoja, joilla voidaan esimerkiksi määrittää herätysaikoja, esittää kysymyksiä tai ohjata älykodin laitteita.

Amazfit GTR 3 Pro on viimeistelty monilla hyötyominaisuuksilla, kuten tehtävälistoilla, kalenterilla, sääennusteilla ja puhelimen ilmoituksilla eri sovelluksista. Musiikkia voidaan toistaa suoraan kellon 2,3 gigatavun sisäisestä muistista ilman älypuhelinta. Sillä voi myös hoitaa äänipuheluja kun se on yhdistetty puhelimeen.

Amazfit GTR 3 Pro -älykello on saatavana välittömästi 229 euron kuluttajahintaan. Värivaihtoehtoina on nahkanruskea ja sysimusta.

Lisää luettavaa