Kickstarter-ennätyksiä rikkonut legendaarinen seikkailupeli vielä kaaaaaukana julkaisusta

03.07.2016

Historian legendaarisimpiin peleihin lukeutuvan Shenmuen julkistettiin noin vuosi sitten saavan jatkoa, mikäli Kickstarterissa saataisiin kerättyä tarpeeksi suuri summa. Peli rikkoikin palvelun historiaa esimerkiksi keräämällä peräti 2 miljoonan rahoituksen vain 8 tunnissa.

Nyt Shnemue III:n Kickstarter-kampanjasta on tasan vuosi, joten sarjan isä Yu Suzuki julkaisi lyhyen videon asian tiimoilta. ”Hurraa-huutonne Sonyn julkistustilaisuudessa soivat edelleen korvissani”, Suzuki sanoi ennen kuin kertoi projektin etenemisestä.

Suzukin mukaan asiat ovat ”lähtenee todella hyvin käyntiin” viimeisen kuuden kuukauden aikana, ja tekijätiimin kaikki avainhenkilöt on saatu mukaan tiimiin. ”Taistelusysteemi ja kasvonilmeet valmistuvat vähitellen ja tiimi on jatkuvasti enemmän innoissaan. Tämän perusteella tuntuu siltä, että tästä tulee vielä hyvä peli”, Suzuki jatkoi.

Suzukin sanat kuulostavat toivoa herättäviltä, mutta toisaalta niistä on luettavissa, että peli on vielä varsin alkutekijöissään. Alun perinkin peliä on tosin lupailtu ensi vuoden joululle, mutta tämäkin suunnitelma kuulostaa toistaiseksi varsin suuntaa antavalta.

Noh, ainakin on tulossa!

 

 

Lisää luettavaa