Kehutun draamapelin tekijät yllättävät: Seuraavaksi luvassa verta ja vampyyreja sairauden runtelemassa Lontoossa

Pelikehittäjä Dontnod on tänä vuonna ollut otsikoissa kehutun draamallisen episodipelin Life is Strange tiimoilta. Siksi onkin todellinen yllätys, mitä studiolla on seuraavaksi kehitteillä.

Dontnodin seuraava peli kantaa paljon kertovaa nimeä Vampyr. Vaikka peli julkistettiin jo ennen Life is Strangen ilmestymistä, projektista ei ole kerrottu juuri mitään yksityiskohtia. Nyt pelin ohjaaja Philippe Moreau on viimein paljastanut pelin perusidean PlayStation Blogille.

Vampyr on roolipeli, joka sijoittuu vuoden 1918 Lontooseen, jossa Espanjantautina tunnettu pandemia riehuu tappavana. Päähenkilö on Jonathan Reid, kirurgi, joka sattuu olemaan myös vampyyri. Pelin aikana Jonathan joutuu kamppailemaan niin ihmisiä kuin fantasiaolentojakin vastaan, sekä tietysti imemään verta pysyäkseen hengissä.

Vampyr muistuttaa Life is Strangea vain yhdessä asiassa: senkin keskiössä ovat valinnat. Moreau painottaa, että Vampyrissa pelaaja joutuu saalistamaan, koska Jonathan ei selviä ilman verta. Pelaajan tuleekin harkita tarkkaan, kenet valitsee uhrikseen, sillä Life is Strangen tapaan valinnoilla on suuri merkitys tarinan kannalta.

Vampyr kuulostaa erittäin lupaavalta, mutta valitettavasti screenshotteja tai juuri muutakaan materiaalia pelistä ei vielä ole tarjolla. Useille alustoille kehitettävästä pelistä on kuitenkin julkaistu lyhyt konseptitraileri, joka on katsottavissa alla.

Lisää luettavaa