Kaipaatko rentoa avaruusräiskintää pilkkahintaan? – Tämä peli tekee tavanomaisuudessa taidetta

On paljon tavanomaisia pelejä, jotka eivät erotu massasta, mutta pelikehittäjä LionSword on tehnyt nerokkaalla tavalla tavallisuudesta oman pelinsä valttikortin. LionSwordin viime vuonna julkaistu avaruusräiskintä kantaa nimittäin erinomaisen kuvaavaa nimeä Generic Space Shooter.

”Aiemmat versiot pelistä olivat hyvin geneerisiä, siitä siis nimi,” kerrotaan pelin tuotekuvauksessa Steamissa. ”Peli tarjotaa kuitenkin joitakuita erittäin hauskoja ja uniikkeja pelielementtejä.”

Retrotyylisessä Generic Space Shooterissa on kuvauksen mukaan tehtävänä yksinkertaisesti pysyä hengissä, ja mitä kauemmin selviää, sitä vaikeammaksi peli tietysti muuttuu. Pelaajan ohjailema alus voi lisäksi kerätä erilaisia poweruppeja, ja pelissä on kaikkiaan 30 eri ominaisuuksilla varustettua alusta, jotka pelaaja voi edetessään saada käyttöönsä.

Alta näet Generic Space Shooterin PC-trailerin. Jos kaipaat vanhan koulukunnan avaruusräiskintää, irtoaa peli vielä vajaan viikon ajan Steamista hintaan 2,69€. Pelistä uutisoi Kotaku.